Reacţia lui Mihai bendeac după tragicul accident al lui Adrian Iovan

Ultima actualizare:

    Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a publicat pe pagina personală de Facebook o serie de cuvinte cu privire la accidentul aviatic în care a murit Adrian Iovan.

«In urma cu ani de zile, Adrian Iovan era pus la zid de către o armata de cetățeni. Impuscase, la el in casa, intr-o noapte, un infractor.Urletele galgainde de venin s-au transformat acum, la secunda, in "Vaiii!! RIP!", "Eroul", "Feeling sad" etc

Înțeleg valul de simpatie brusca. Chiar si acela venind din partea celor pentru care Adrian Iovan era, pana ieri, "ăla de a fost cu Romanita".

E bine ca ne gândim pozitiv la acest om acum. Dar, ca sa nu fim ipocriti, hai sa si înțelegem de ce avem o brusca si naturală empatie cu acest om. Altfel, cădem in sablon sentimentaloid.

Exista măcar doua motive:

1. Faptul ca a dat Natiunii Romane un exemplu de profesionalism. De cunoaștere a meseriei in măsura pe care ti-o oferă doar pasiunea sincera pentru ceea ce faci. Cati dintre romani sunt atât de atasati de profesia lor?

2. Ne face sa înțelegem ca, dacă un pilot își asuma ca poate muri in timpul zborului, de ce nu am putea pretinde asta si de la un infractor in timpul infracțiunii?

In concluzie, România trebuie sa-si schimba acest obicei nenorocit de a pretui oamenii cu adevărat, exclusiv după ce mor!

Hai sa ne oprim un pic din Bianca, in p..a mea!

Sa-i fie bine acolo unde. Fiindcă merita.

O seara ploioasa va doresc», a scris Bendeac pe facebook.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net