FOTO Seara cade din picioare, ziua-mpinge cărucioare

Ultima actualizare:

    Miercuri: Făcea cumpărături  pentru petrecerea de ziua ei (Foto: brigada diverse)
Miercuri: Făcea cumpărături pentru petrecerea de ziua ei (Foto: brigada diverse)

Surpriză neplăcută marţi seara pentru Bianca Drăguşanu. Anunţată cu surle şi trâmbiţe că va urca pe scenă în Princess pentru a discuta despre operaţii estetice, alături de medicul ei, fosta roşcată s-a trezit că nu are spectatori. Probabil de supărare, i s-a făcut rău şi a chemat Salvarea.

Clubul Princess din Regie, ora 19.30. Bianca Drăguşanu şi medicul cu care are contract de imagine, esteticianul Kasem Abu Bakr, sosesc zâmbitori şi se pregătesc pentru eveniment.

Cei doi au anunţat toată săptămâna că marţi seara vor vorbi în club despre operaţii estetice, urmând să ofere şi premii atractive domnişoarelor din public.

La ora 20.00, când ar fi trebuit să înceapă discuţiile, bătea vântul în club, ba chiar nici o oră mai târziu nu s-au ivit clienţi la orizont. La ora 22.00 însă, Bianca discuta de zor, în culise, cu PR-ul clubului şi cu doctorul ei, iar zece minute mai târziu a apărut informaţia că a leşinat.

Marţi:  A leşinat în culise, în clubul Princess

simeon stalpnicul png

O Ambulanţă a fost chemată de urgenţă, iar medicii au dat verdictul: lipotimie. Biancăi i s-a acordat primul ajutor şi a mai rămas o oră în club, ca să-şi revină complet.

Nici măcar la ora 23.00 nu existau clienţi în discotecă, însă aceasta a salvat seara datorită leşinului şi şi-a primit partea de atenţie, dar şi onorariul de 2.000 €.

simeon stalpnicul png

Mai mult, medicul ei a declarat că abia în urma unor analize se va înlătura ipoteza unei sarcini. Ieri însă, fosta roşcată a fost surprinsă la hipermarket, împingând de zor un cărucior încărcat cu băuturi, cumpărate probabil pentru cheful de ziua ei (n.r. - Bianca împlineşte azi 32 de ani), după care a poposit şi prin piaţă. Arăta ca scoasă din cutie, semn că s-a pus repede pe picioare după leşin.

„Mi-am luat nişte urzici", a ţinut Bianca să-i anunţe pe fotoreporteri, pentru a dovedi, chipurile, că are grijă să se vitaminizeze.

Ieri s-a făcut din nou blondă

simeon stalpnicul png

Bianca şi-a schimbat look-ul pentru ziua ei, dar şi pentru marele anunţ de la notar, când vom afla dacă va fi sau nu femeie divorţată. Ea a fost ieri la salonul Getei Voinea din Pipera, şi-a dat jos extensiile roşcate şi a ales un blond platinat, aşa ca pe vremuri, când presa a poreclit-o "Blonda lui Bote".

2010

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În decembrie 2009, Bianca Drăguşanu avea parte de toată atenţia presei la Bucharest Fashion Week, după ce a leşinat în culise. Un an mai târziu, în martie 2010, fosta blondă a lui Bote a primit îngrijiri medicale în direct la „Un show păcătos".

Culmea, subiectul emisiunii era despăţirea ei de Cătălin, după ce a fost surprinsă de paparazzi acasă la Adrian Cristea, cu nişte prietene. În iulie 2011, Bianca leşina din nou, la filmările show-ului "Burlăciţa", tot când avea nevoie mai mare de publicitate, iar în ianuarie 2014, după despărţirea de Victor Slav, roşcata a ajuns din nou în mâinile medicilor.

FOTO Bianca a leşinat în club şi după aceea a făcut asta! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Cea mai mare schimbare

Bianca, însărcinată? Ce spune soţia lui Victor despre cauzele leşinului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net