«Păcat că nu i-am dat foc în faţa casei socrilor!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vasile Câniparu (40 de ani) s-a predat de bună voie poliţiei, luni noaptea, la scurt timp după ce şi-a lovit soţia de 32 de ani şi apoi a lăsat-o să ardă de vie în maşina familiei.

Luni noaptea, în jurul orei 22.30, poliţiştii din Corbu se întorceau dintr-o patrulare, când au dat cu ochii de Vasile Câniparu.

„Stătea pe băncuţa din faţa postului. Se descălţase şi ne aştepta. Era plin de sânge pe mâini. Ne-a zis: «Am făcut o faptă rea. Am dat foc maşinii. Era şi soţia înăuntru». Era plin de sânge pe mâini", povesteşte agentul Cristian Drăgan, cel care l-a văzut primul pe criminal.

În timp ce poliţiştii îl întrebau ce s-a întâmplat, au primit apelul la 112 prin care erau chemaţi la maşina incendiată. Au plecat la intervenţie luându-l pe Câniparu cu ei. Soţul a rămas în maşină privind cum arde autoturismul în care se afla soţia sa.

„Îmi pare rău că nu i-am dat foc în faţa casei socrilor", s-a confesat el apoi poliţistului. Medicii legişti au stabilit, ieri, că femeia era încă în viaţă atunci când a fost stropită cu benzină şi incendiată.

Criminalul i-a povestit procurorului de caz care au fost ultimele cuvinte ale soţiei sale.

„«Nu stau să îmi pierd viaţa cu tine», i-a spus soţia şi asta l-a supărat, pentru că voia să divorţeze şi să ia şi copiii cu ea. A lovit-o de mai multe ori cu o cheie", a spus magistratul Zafer Sadâc. Câniparu a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind acuzat de omor calificat şi deosebit de grav, comis prin cruzimi.

Mobilul crimei a fost maşina în care femeia şi-a găsit sfârşitul

Soţii Câniparu vânduseră, de curând, un teren, pe care obţinuseră 20.000 de euro. Lavinia şi-a dorit o maşină, în timp ce Vasile voia să extindă locuinţa.

simeon stalpnicul png

Soţia şi-a obţinut autoturismul marca Opel Astra, însă Câniparu nu a iertat-o niciodată: autoturismul era veşnic motiv de ceartă între ei. Până la urmă, s-a dovedit a fi şi mormântul soţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net