«Pamela de România» a încercat să se sinucidă!

Ultima actualizare:

    Simona Traşcă
Simona Traşcă

În emisiunea "Un show păcătos", realizată de Dan Capatos, Simona Traşcă, alias "Pamela de România", a făcut vorbit despre trecutul ei de coşmar. Blonda a mărturisit că a încercat să-şi pună capăt zilelor după ce a fost violată când avea 16 ani.

Posibila asistentă a lui Dan Capatos a povestit în emisiunea acestuia - "Un show păcătos" de la Antena 1 că a vrut să se sinucidă în urma unei traume care i-a marcat viaţa, respectiv după ce a fost violată cu sălbăticie de trei agresori, împreună cu două prietene de-ale ei.

"S-a întâmplat acum 17 ani. Atunci am încercat să mă omor, am luat trei flacoane de somnifere. M-a salvat fostul soţ. Eu m-am trezit după vreo două săptămâni, atunci am devenit conştientă. Cred că atunci am încercat prima dată să mă sinucid... de fapt, am încercat când eram mult mai mică. La mine în familie au fost trei sinucideri", a spus blonda.

Simona Traşcă avea 16 ani când s-a întâmplat tragedia şi locuia împreună cu fostul soţ. A ieşit într-un club cu două prietene, unde au fost agăţate de trei indivizi.

"Au venit nişte bărbaţi la masă să ne ofere băutură şi eu nu am acceptat, iar asta m-a costat foarte mult. Ne-au luat pe toate trei, ei erau tot trei, şi ne-au dus la hotel Lebăda. Pe mine au vrut să mă taie că spuneau că sunt mai rea, şi au vrut să mă facă poştă. Am avut noroc că prietenele mele erau mai mari şi au început să vorbească cu ei, şi aşa m-au scăpat şi pe mine de la a mă face poştă", a adăugat ea.

Blonda nu i-a reclamat la poliţie pe agresori fiindcă aceştia erau interlopi. I-a povestit fostului soţ, acesta promiţându-i că se va ocupa de ei, însă Simona nu ştie ce s-a întâmplat mai departe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
Inger pazitor jpg
mohamed al fayed gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net