«Păpușă, să fii la 8.00 în locul știut»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ştefan Bănică jr şi Andreea Marin Bănică au pus pe jar toată presa mondenă din România la începutul acestei luni, când şi-au anunţat, sec, decizia de a divorţa după exact şapte ani de mariaj, printr-un anunţ pe pagina lor de Facebook. Toată lumea a bănuit că unul dintre motive ar fi infidelitatea lui Ştefan. Un apropiat al celor doi face, în premieră, dezvăluiri şocante: artistul „călca strâmb" încă din 2008.

Refuză cu înverşunare să vorbească despre cauzele care dus la hotărârea lor de a divorţa şi nu scot un cuvinţel despre asta! De când au anunţat, la 10 ianuarie, pe Facebook că drumurile lor se vor separa, numele Andreeei Marin Bănică (38 de ani) şi al lui Ştefan Bănică jr (45 de ani) se află pe buzele tuturor.

Cu toate că cei doi sunt hotărâţi să nu facă nici o dezvăluire în legătură cu motivele separării, Click! a intrat în posesia unei mărturisiri incendiare: se pare că solistul ar fi înşelat-o pe "Zână" încă din 2008. Şi nu o dată, ci de mai multe ori! Aventurile lui, bine ascunse, de altfel, ar fi început în primăvara lui 2008, adică după doar doi ani de căsnicie cu Andreea, dat fiind că ei s-au căsătorit în 2006, în SUA, iar în 2007 a venit pe lume fetiţa lor, Violeta.

O sursă care a dorit să-şi păstreaze anonimatul a povestit, pentru Click!, faptul că Ştefan Bănică şi Andreea Marin aveau acelaşi maseur la care apelau pentru relaxare, dar în şedinţe separate, în zile diferite, care cum avea timp liber. Ei bine, sursa noastră a povestit că, de faţă cu maseurul lui, Bănică nu ezita să sune la tot felul de domnişoare, cărora li se adresa cu apelativul "păpuşă" sau "păpuşică", spunându-le, pe un ton ferm şi poruncitor, că rămâne stabilit ceea ce discutaseră, la locul stabilit, fără vreo întârziere.

Adică venea, se dezbrăca pentru masaj şi se punea pe dat telefoane la femei, adresându-li-se cu aceeaşi formulare, conform declaraţiilor sursei noastre: "Ce faci, păpuşă? Să fii acolo unde ştii tu la ora opt!". Aceeaşi sursă ne-a mai dezvăluit că maseurul de la acea vreme nu a discutat niciodată cu Andreea Marin, care îi era, de­­ asemenea, clientă, despre covorbirile pe care Bănică jr le avea cu fetele chiar de faţă cu el, dar că se simţea oarecum stânjenit şi uşor jenat de situaţie.

Artistul, vizitat de amantă la apartament

Cu doar un an şi patru luni în urmă, căsnicia Andreei Marin cu Ştefan Bănică jr a fost zguduită de un mare „cutremur". Fotografii publicate în exclusivitate de Click! puneau la îndoială fidelitatea solistului. Cu probe greu de demontat.În septembrie 2011, Ştefan Bănică jr a fost vizitat la garsoniera pe care o are într-un bloc din cartierul bucureştean Dorobanţi de o femeie care, la prima vedere, putea fi confundată cu Andreea Marin.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Doar că „Zâna" nu se afla atunci în ţară, ci la Moscova, cu afaceri. Fotografiile surprinse de Click! în exclusivitate au demonstrat că oaspetele solistului era nimeni alta decât Lavinia Pârva, fosta componentă a trupei Spicy, solistă care a petrecut nu mai puţin de trei ore împreună cu artistul, iar la ieşire s-a speriat când a văzut că este fotografiată, semn că avea ceva de ascuns. Poate o relaţie cu Bănică. Din acest motiv, i-a şi dat SMS-ul disperării unui anume „Hector", aşa cum probabil era supranumit soţul Andreei Marin de către Lavinia. „Nuu ieşi" a scris solista în acel text, surprins de asemenea de fotoreporterii Click! Când a văzut imaginile cu Lavinia în vizită la soţul ei, Andreea Marin a declarat: „Nu reuşiţi să ne despărţiţi".

Andreea şi-a şters numele «Bănică» şi a plecat în Spania

În acest moment, Andreea Marin dă semne că este pregătită să lase definitiv în spate povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Ştefan. Pe lângă mesajele pe care le-a publicat în ultima vreme pe Facebook prin care şi-a exprimat dragostea de viaţă şi curajul cu care merge înainte, Andreea a mai făcut o schimbare în mediul virtual.

Astfel, ea a renunţat la numele "Bănică" pe pagina sa oficială de Facebook. Mai mult, se pare că ar fi plecat de ieri la Madrid. Zâna a declarat, de altfel, în repetate rânduri, că are tot soiul de proiecte pe care vrea să le demareze în străinătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net