Paszkany are ceas de 90.000 €!

Ultima actualizare:

Într-o perioadă de frământări economice, acesta s-a răsfăţat, cumpărându-şi o bijuterie pentru care a plătit aproape o sută de mii de euro, exact salariul pe un sezon al ivorianului Traore, cel mai în vogă dintre jucătorii din Gruia.

Galant cu iubita sa, căreia i-a cumpărat în urmă cu câteva luni un BMW X5, finanţatorul celor de la CFR Cluj nu îşi neglijează nici propriile capricii.

Boss-ul ardelenilor şi-a îmbogăţit colecţia de ceasuri pe care o deţine cu un model exclusivist. Paszkany şi-a comandat un ceas de la Zenith, firma lui preferată în materie.

Patronul CFR-ului a ales ca model Defy Classic Tourbillon Sea, din aur roz, al cărui preţ de catalog este 145.000 de dolari, adică aproximativ 90.000 de euro.

Producătorul elveţian a scos pe piaţă o linie care cuprinde doar 25 de astfel de ceasuri, doritorii fiind nevoiţi să aştepte şi două luni pentru a-şi achiziţiona obiectul.

Arpad Paszkany mai deţine un Defy Chrono Aero, cotat la puţin peste 10.000 de euro, un Grande Class Traveler Open Multicity, tot în jurul a 10.000 de euro.

Înainte de Crăciun, omul de afaceri a mai primit un ceas Zenith pe care l-a adăugat colecţiei sale, cadou ceva mai ieftin, de "doar" de 6.000 de euro. "Îmi plac cel mai mult ceasurile Zenith. Am câte unul din fiecare serie", a explicat patronul de la CFR Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net