Pe ea, mama nu o poate ţine în braţe

image
Lorena va trebui din nou operată peste 6 luni, apoi la vârsta de 6 ani

A trecut o lun─â ┼či jum─âtate de c├ónd a venit pe lume, ├«ns─â micu┼úa Lorena R─âdulescu nu a putut s─â se bucure de bra┼úele ocrotitoare ale mamei. Inimioara ei e bolnav─â ┼či de aceea trebuie s─â stea ├«n incubator.

Florina R─âdulescu, m─âmica micu┼úului ├«ngera┼č, a cerut ajutorul medicilor ┼či a alergat peste tot unde a aflat c─â cineva i-ar putea salva feti┼úa de la moarte.

Nu s-a g├óndit nici un moment c─â bebelu┼čul pe care ├«l z─ârea pe monitorul ecografului, c├ónd a mers la control, se va na┼čte cu malforma┼úii la inim─â.

Ea, o tânără de la ţară, din satul Trestieni, judeţul Giurgiu, a sperat că îi va aduce băieţelului ei de 5 ani o surioară sănătoasă!

┼×i atunci c├ónd i s-a declan┼čat na┼čterea la 8 luni ┼či a fost trimis─â cu Salvarea la Maternitatea Giule┼čti s-a g├óndit c─â-i doar vina ei, c─â poate muncise mai mult ├«n acea zi.

A aflat dup─â cinci zile de ce feti┼úa ei st─â la Terapie Intensiv─â. A fost momentul ├«n care, Florina ┼či Lorena au fost transferate de la ÔÇ×Giule┼čti" la spitalul ÔÇ×Marie Curie".

Dl. doctor Alin Nicolescu, cardiolog pediatru, a fost cel care i-a pus diagnosticul de atrezie de artera pulmonar─â, dextrocardie ┼či canal arterial permeabil larg ┼či a men┼úionat c─â ÔÇ×sugarul necesit─â urgent corec┼úie chirurgical─â caridiovascular─â de tip ┼čunt sistemico-pulmonar".

Din p─âcate, ├«n clinica nou─â de la ÔÇ×Marie Curie" nu se poate opera ├«nc─â.

P─ârin┼úii Lorenei au f─âcut toate demersurile ┼či au ob┼úinut de la Ministerul S─ân─ât─â┼úii formularul E112, cu ajutorul c─âruia feti┼úa va fi operat─â ├«n clinica de l├óng─â Dormund, de c─âtre celebrul chirurg cardiolog Eugen S─ândic─â.

Opera┼úia e programat─â pentru miercuri, 28 martie. Problema mare sunt acum banii pentru biletele de avion de ├«ntoarcere ┼či ┼čederea timp de trei s─âpt─âm├óni ├«n Germania, deoarce transportul la dus ├«l au achitat de un grup de jurnali┼čti de televiziune.

Click! ┼či campania ÔÇ×Din inim─â pentru copii" le va oferi suma necesar─â pentru ├«ntoarcere.

Dacă doriţi, însă, să ajutaţi această fetiţă, puteţi depune bani pe numele ei, în contul Fundaţiei Adevărul, deschis la BCR, sucursala Tunari: RO09 RNCB 028600 11331 00003 - în lei.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg