«Pensia alimentară plătită de George Tal nu ajunge nici pentru mâncare de câini!» Vezi cine face astfel de acuzaţii!

Ultima actualizare:

Mai mult decât atât, a făcut câteva remarci negative la adresa Danielei Gyorfi care are şi ea la rândul ei o fetiţă cu impresarul. 

„Marcus a împlinit 11 ani şi nu vrea să audă de George. Mi-am refăcut viaţa cu un bărbat care e şi un tată foarte bun, îl creşte şi îl iubeşte mult. Suntem o familie reuşită. Pe 4 februarie, de ziua lui Marcus, s-a născut prin cezariană frăţiorul lui, termenul de 40 de săptămâni stabilit de ginecolog fiind 8 februarie 2013. Daniela să-şi vadă de fetiţa ei născută cu cezariană «programată»!

Nu mi-a ţinut ea lumânarea acum 11 ani să ştie dacă mi-am «programat» eu băiatul cu George Tal. Daniela să nu-mi mai pomenească numele în presă cu subiecte false! Eu cu George Tal am avut probleme legate strict de băiatul nostru, nu cu ea. George a donat o pensie alimentară de mizerie (39 de euro). Căţeluşei lui Marcus, Gessy, abia îi ajunge de bobiţe şi merge de două ori pe an la tuns. Tată e cel care te iubeşte şi te creşte, nu cel care te face şi te părăseşte”, a declarat Sorina, pentru Ring.

Vorbele ei au înverşunat-o pe Daniela care nu s-a sfiit să-i dea o replică destul de tăioasă.

"Am lucruri mai importante de făcut, nu mă interesează Sorina, poate să vorbească orice. Nu o cunosc personal, nu ştiu cine e. Pe mine mă interesază familia mea, cariera şi atât. Să-şi vadă de familia ei! Nu mi-am programat naşterea. Am pierdut trei sarcini, nu aveam cum să o programez. Dacă Sorina e atât de fericită, ce o mai interesează de mine?! Am copilul meu, familia mea... fiecare cum îşi aşterne, aşa doarme!”, a spus Daniela, potrivit sursei citate.

Totodată, Daniela a explicat că pensia alimentară plătită de George pentru Marcus a fost stabilită într-o sală de judecată: "Ea l-a dat în judecată, iar statul român, conform averii lui, a împărţit ce trebuia la patru copii. E treaba ei personală. Eu îmi cresc copilul pentru că muncesc. Am şi eu datorii la bănci, la maşină, nu sunt un om bogat, dar muncesc pentru ceea ce am!”

image
image
image
image
image
image
970 5 fotoADocea Untold jpg
jose ruben mexic zoo jpg
masina politie foto: pexels
urcior jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
creatoare deserturi din sapun instagram jpg