Pepe: «Vrăjitoarele au deschis cărţile, Oana şi-a deschis picioarele»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu mai înţelege nimeni ce e-n capul Oanei Zăvoranu! După ce s-a bălăcărit ca la uşa cortului cu Pepe şi s-a cuplat cu Tudy, vedeta îşi strigă iubirea pentru cel care-i este încă soţ! „Vrăjitoarele ne-au despărţit!", spune ea. În replică, Pepe a luat-o crunt „la mişto".

Farmecele făcute de mama şi de soacra ei sunt motivul pentru care Zăvo a „aterizat" în braţele lui Tudy! Cel puţin, aşa a declarat ea miercuri seara, la emisiunea „Agentul VIP".

Citeşte şi:

Oana i-a făcut-o! Pepe riscă doi ani de închisoare!

EXCLUSIV! Oana Zăvoranu şi-a tras talismane antifarmece - FOTO

Pepe: «Oana n-a ştiut niciodată câţi bani am»

„Mi s-au făcut farmece să mă îndrăgostesc de Tudy! Nu mi-am închipuit niciodată viaţa fără Pepe. Sunt incompletă sufleteşte. Pe noi ne-au despărţit mama şi soacra mea, care au mers separat la vrăjitoare şi au reuşit să ne dezbine. Noi ne-am despărţit din prea multă iubire", sunt câteva din afirmaţiile-şoc ale Oanei.

Pepe s-a amuzat copios când a auzit noul „scenariu" inventat de soţia lui. „Aşa este! Vrăjitoarele au deschis cărţile, au deschis cerurile şi, totodată, şi-a deschis şi Oana picioarele! Nu e ea infidelă, sunt duhurile rele!", ne-a spus, râzând, cântăreţul.

Sătul de atâta scandal şi „păţit" cu procesele în care l-a târât Oana, el aşteaptă ca, într-o zi, Zăvo să-l tragă la răspundere chiar şi pe Dumnezeu. „Ea se luptă cu toată lumea, dă în judecată pe toată lumea. De ce nu-l dă în judecată şi pe Dumnezeu că a lăsat să se bage vrăjile între noi? Să facă o plângere ceva!", glumeşte Pepe.

Nu este pentru prima oară când Oana vorbeşte despre farmece şi vrăjitoare. În urmă cu aproape trei luni, vrăjitoarea Cireşica a „descântat", în faţa reporterilor Click!, cămaşa lui Pepe, despre care susţine că i-ar fi fost adusă de o persoană apropiată lui. Nu a vrut însă să dezvăluie de către cine.

Mărioara Zăvoranu, ma­­ma Oanei, s-a crucit când a auzit povestea cu vrăjitoare. „Ce Dumnezeu să caut eu la vrăjitoare? Credeţi că am înnebunit? Nu-mi permite statutul social să fac aşa ceva! Nu vedeţi că ea e nebună? Are o fixaţie a ei. Eu cred că ar fi bine ca Oana să plece din ţară, că e talentată", a mărturisit Mărioara pentru Click!

Vor divorţa de ziua Oanei

Iniţial, Oana şi Pepe erau programaţi la divorţ pe data de 5 octombrie. După ce şi-au spălat rufele în public şi au făcut un circ de toată frumuseţea, cu chiu, cu vai, Pepe a reuşit să o convingă pe „Xena" să meargă împreună la notar „pentru a divorţa în cinci minute", după cum afirma latino-loverul.

La notar, „Querida" şi-a rugat soţul să accepte ca divorţul să aibă loc pe data de 16 iunie, de ziua ei, pentru a-l considera drept un frumos cadou. În timp ce Oana este în proces cu mama ei pentru avere şi l-a dat în judecată pe Pepe pentru violarea intimităţii, corespondenţei etc, cântăreţul a intentat proces împotriva ei pentru defăimare, pentru că a fost victima unor afirmaţii înjositoare şi pentru că i-a distrus casa.

Tudy a părăsit-o?

Imediat după scandalul divorţului izbucnit între Oana şi Pepe, a apărut în peisaj şi Tudor Ionescu, Tudy, noul iubit al vedetei. Tânărul care visa o carieră politică începută la Parlamentul European a devenit brusc celebru după apariţia unui filmuleţ în care se masturba de dragul Oanei.

Zăvo şi-a declarat iubirea pentru el, au petrecut câteva nopţi fierbinţi împreună, apoi l-a vizitat la Bruxelles. Acum, se pare însă că dragostea nebună s-a cam evaporat.

Tudy ar fi primit ultimatum de la familie: „Ori Oana, ori noi!", iar Zăvoranca încearcă să răstoarne situaţia, motivând că magia neagră făcută de Mărioara Zăvoranu şi de mama lui Pepe i-a sucit ei minţile.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
pexels daniel frank 688835 jpg
Corneliu Vadim Tudor FOTO Facebook jpg
Banner drepturi angajati
FotoJet (14) jpg
vin fiert jpg
road 6387241 1280 jpg