Piţi are Stea câştigătoare

simeon stalpnicul png

Condusă încă din primele minute de golul din penalty al fostului dinamovist Claudiu Niculescu, Steaua  a întors meciul şi a câştigat cu 2-1, prin golurile lui Dorel Stoica şi Bogdan Stancu.

În minutul 9, Emeghara, unul dintre cei doar cinci supravieţuitori ai sezonului trecut, a fost depăşit uşor de Acosta, după care l-a agăţat pe spaniol şi a comis penalty.

De vis pentru "câinele" Niculescu. "Clau-gol" a transformat cu puţine emoţii, marcând pentru prima oară pentru "U" Cluj, împotriva rivalei de-o viaţă a lui Dinamo. Mai întâi Abrudan, noul turn de control, cu două lovituri de cap pe lângă, apoi Tănase, cu o acţiune a la Mutu şi un şut cu interiorul puţin alături, au anunţat golul egalizator.

Care a venit de la Dorel Stoica, în urma unei lovituri libere bătute de Nicoliţă, căpitanul mult schimbat în bine al roş-albaştrilor. Noua echipă a Stelei a arătat că e clar mai rapidă şi mai tehnică decât cea din sezonul trecut. Inevitabilul s-a produs în minutul 72.

"Dodel", fostul clubber, actual fotbalist, a pătruns pe stânga şi i-a oferit bucuria reuşitei lui Bogdan Stancu. S-a încheiat 2-1 pentru Steaua, noua echipă a lui Piţurcă arătând că a reînvăţat să câştige.

Au cedat turnicheţii. Meciul de aseară a surescitat un interes maxim în Alba Iulia, biletele epuizându-se cu mult timp înaintea partidei. Din cauza îmbulzelii, sistemul de intrare cu turnicheţi nu a rezistat, astfel că organizatorii au fost nevoiţi să deschidă porţile mari de acces.

Gigi Becali a fost aplaudat. Fanii Stelei au dat uitării conflictului cu Gigi Becali şi s-au hotărât să încurajeze echipa, renunţând la proteste. Suporterii din Alba Iulia au făcut o primire călduroasă echipei roş-albastre, dar şi patronului din Ghencea, care a fost aplaudat la scenă deschisă.

 Claudiu şi Dorel, goluri la debut. Aflaţi la primul meci pentru noile lor echipe, Claudiu Niculescu şi Dorel Stoica au reuşit să înscrie. Fostul dinamovist a marcat din penalty, iar ex-craioveanul cu capul, dintr-o centrare a lui Nicoliţă.

 Ienei: „E bine că Piţi nu l-a luat pe Moraes". Fostul antrenor al Stelei '86, Emeric Ienei spune că încă nu e preşedintele roş-albaştrilor: „Venirea mea şi a lui Piţurcă nu garantează titlul. Încă nu sunt preşedinte, mai trebuie lămurite nişte aspecte. Piţi a procedat bine că nu l-a luat pe Moraes, aşa poate să îl forţeze pe Stancu".

Patronul Gigi Becali, preşedintele Ienei şi directorul economic  al Stelei, Valeriu Argăseală

shutterstock 1833215881 jpg
mihai voropchievici jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg