«Plătesc facturile cu banii de la Clickmania! bingo»

Valentin Armeanu (32 de ani) este cititor fidel şi nu ratează nici un număr din ziarul lui preferat. A avut noroc şi a câştigat! „Vineri am luat tichetul albastru, iar în Click!-ul de duminică am avut norocul să găsesc printre seriile câştigătoare şi seria mea", ne-a spus bucureşteanul, care lucrează ca stivuitor. Seria câştigătoare i-a băgat în buzunare 300 de lei.

„Banii au venit la fix. O să merg să achit o parte din facturi cu ei", ne-a mai spus Valentin, care îi îndeamnă pe toţi cititorii să-şi încerce norocul cu tichetele Clickmania! bingo. „Nu ştii cum ţi-e norocul. Trebuie să joci ca să câştigi", a conchis bărbatul.

Concursul nostru, care a făcut deja fericiţi peste 30 de cititori Click!, pune la bătaie premii totale de 400.000 de lei. Poţi câştiga 500 de lei cu linie (bifarea tuturor numerelor de pe o linie) sau 1.000 de lei dacă faci careu (bifarea tuturor numerelor dintr-un careu). În plus, zilnic, vor fi publicate câte 5 serii câştigătoare Click! care îţi pot aduce 300 de lei.

Dacă tichetul tău are seria identică cu cea publicată pe site-ul www.click.ro, câştigi 200 de lei, iar dacă înscrii seria tichetului pe www.kissfm.ro, poţi câştiga 100 de euro în fiecare dimineaţă la "Cronica Cârcotaşilor". N-ai câştigat nimic deocamdată? Tichetul tău poate fi cu noroc la extragerea finală. Trimite-l la adresa OP 33, Căsuţa Poştală 14, cu menţiunea pe plic „Pentru concursul Clickmania! bingo" sau aduceţi-l la sediul nostru, Şos. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, la urna special amenajată.

Îţi place Clickmania! bingo? Nu rata, în ziarul nostru nostru de mâine, un nou tichet, cel roz! Ai zilnic şanse de câştig. Şi nu uita nici de premiul la seria norocoasă Click!, care a ajuns la 31.500 lei. Trimite la numărul scurt de SMS 1399 cuvântul cheie MANIA urmat de seria tichetului de concurs valabil pentru săptămâna de joc şi de numele tău şi intri automat la extragerea săptămânală a premiului Seria norocoasă Click! Costul unui SMS este de 0,3 euro plus TVA, valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg