Ploaia a tăiat pofta de schi în Poiana Braşov FOTOGALERIE

Trupa Fly Project a încins atmosfera, aseară, pe pârtia „Bradul", din Poiana Braşov. 140 de monitori de schi au luat prate la demonstraţiile Şcolii de Schi din Poiana Braşov. Punctul culminant al serii a fost deja tradiţionala coborâre cu torţe a monitorilor de schi, semn că sezonul de schi s-a deschis amatorilor sporturilor de iarnă.

În această dimineaţă, puţini turişti s-au încumetat să-şi pună schiruile în picioare. Temperaturile ridicate, dar şi ploaia care a căzut în ultimele zile le-a stricat planurile de vacanţă.

„Este destul de multă gheaţă, probabil că nici temperaturile nu au permis punerea în funcţiune a tunurilor de zăpadă, dar pentru amatori este propice. Ar fi bine să ningă", a spus Andrei, care şi-a adus fiica, de numai 9 ani, la o binemeritată porţie de schi.

Vezi aici o galerie foto de la Poiana Braşov

Cu toate acestea, braşovenii au ales să petreacă a doua zi de Crăciun printr-o vizită la săniuş, în Poiană.

Trafic aglomerat pe DN1

La această oră circulaţia este îngreunată dinspre Sinaia spre Braşov. Autoturismele circulă bară la bară, cu doar 15 km/h.

Pentru a evita aglomeraţia de pe DN 1, turiştilor li se recomandă folosirea rutelor alternative: DN 1A Bucureşti - Buftea - Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Braşov şi DN 7 - DN71 Bucureşti - Târgovişte - Pucioasa - Sinaia - Braşov.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg