Ploaia de meteoriţi anunţă sfârșitul lumii?

image
Apocalipsa

Calendarul maya┼č realizat de vechii astronomi care au tr─âit pe teritoriul Guatemalei de azi ├«n urm─â cu mai bine de 3.000 de ani, permitea previzionarea. Astfel, urm─ârind atent ciclurile cosmice ┼či mi┼čcarea stelelor, vechii maya┼či ┼čtiau cu precizie c├ónd, ce, unde ┼či cum vor avea loc marile evenimente care puteau afecta planeta noastr─â.

Vechii maya┼či au v─âzut ├«n stele faptul c─â la 13 ┼či respectiv 14 decembrie 2012 va avea loc o ploaie de meteori┼úi. Pentru milenari┼čti ┼či pentru cei care sunt convin┼či la c─â la 21 decembrie 2012 va veni Sf├ór┼čitul Lumii, acest fenomen astral vine s─â confirme veridicitatea predic┼úiei maya┼če. ├Äns─â conform astronomilor NASA ┼či a geofizicienilor europeni ploaia de meteori┼úi, numit─â ┼či Geminidele, nu va fi diferit─â de cea care a avut loc ├«n anii trecu┼úi tot ├«n luna Decembrie, la datele sus-men┼úionate.

Conform civiliza┼úiei maya┼če, ploaia de stele este un semn divin care anun┼ú─â dezastre, m├ónia zeilor din ceruri este anticipat─â de ÔÇ×semne" care anun┼ú─â calamit─â┼úi mondiale.

Influen┼úat de ÔÇ×semnele apocaliptice" ┼či profit├ónd de oportunitatea oferit─â de promovarea interna┼úional─â a civiliza┼úiei maya┼če, ministrul Culturii din Guatemala, Carlos Batzin invit─â mai marii lumii ├«n ┼úara sa la 21 decembrie. ÔÇ×├Äncheierea celui de al 13-lea B'aktun ┼či ├«nceputul unei noi ere de 5.200 de ani este momentul ideal pentru a ├«n┼úelege ce vrea de la noi Mama Terra ┼či s─â fim mai deschi┼či unii cu al┼úii. Pentru vechii maya┼či ├«nceputul unei noi ere ├«nseamn─â re├«nchegarea unei leg─âturi ├«ntre P─âm├ónt, oameni ┼či alte civiliza┼úii".

Ce se întâmplă dacă suntem loviţi de un asteroid

image
Ce se întâmplă dacă suntem loviţi de un asteroid

Adrian ┼×onka

image
Adrian ┼×onka

Speciali┼čtii rom├óni ├«n astronomie sunt fermi: nu va fi sf├ór┼čitul lumii ┼či nu exist─â alinierea planetelor! ÔÇ×V─â confirm: nu vine nici o Apocalips─â, nu se aliniaz─â planetele, nu cade nici o comet─â, iar ploaia de meteori┼úi e un fenomen normal. ├Än astronomie, nu exist─â ┬źalinierea planetelor┬╗. Chiar dac─â par mai aproape, o planet─â ar fi mai sus, alta mai jos, nu ├«n acela┼či plan ┼či la distan┼úe uria┼če ├«ntre ele. ┼×i dac─â, prin absurd, s-ar ├«nt├ómpla acest fenomen, P─âm├óntul nu ar fi influen┼úat ├«n nici un fel", ne-a explicat Adrian ┼×onka, de la Observatorul Astronomic ÔÇ×Amiral Vasile Urseanu". (Marina Dohi)

├Än noaptea de 13 spre 14 decembrie, P─âm├óntul va trece printr-o zon─â ├«n care se afl─â cantint─â┼úi mari de praf cosmic. Acesta a fost l─âsat de asteroidul-comet─â 3200 Phaeton. "Stelele" vin din constela┼úia Gemini (de aici denumirea de Geminide) ┼či sunt vizibile an de an ├«n intervalul 4-17 decembrie.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
Elon Musk la inaugurarea fabricii Tesla din Germania FOTO EPA-EFE
criptomonede- bitcoin-ethereum-litecoin-xrp-crypto.jpg
subway alba iulia
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png