Podul Pipera-Tunari se deschide mâine

Ultima actualizare:

Mii de şoferi scrâşnesc din dinţi când stau la coadă zeci de minute ca să treacă peste calea ferată, însă procedurile de predare-primire a lucrării din Pipera se fac aşteptate.

Nici astăzi nu s-a putut circula pe podul care leagă sectorul 2 de Voluntari, deşi edilii au promis că luni va fi "ziua cea mare".

"Recepţia construcţiei durează destul de mult, în jur de cinci zile lucrătoare, plus că trebuie să aşteptăm racordarea stâlpilor de iluminat public la reţeaua de energie electrică. Cred că abia mâine se va deschide pasajul suprateran", ne-a declarat Daniel Răşică, consilier la Primăria Voluntari.

Inaugurarea lucrării a mai fost amânată de trei ori până acum.

20.000 de maşini pe zi vor trece pe el

Podul Pipera este de importanţă capitală pentru aerisirea traficului în nordul oraşului. Ca urmare a dezvoltării zonei de afaceri din cartierul Pipera şi din oraşul Voluntari, în ultimii doi ani, traficul auto a înregistrat o creştere de 30%.

Podul are o lungime de 232 de metri şi va prelua circa 20.000 de autovehicule pe zi. Bulevardul Pipera va fi lărgit la şase benzi, începând cu primăvara anului viitor, pentru evitarea ambuteiajelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cum aratanoul buletin electronic romani  jpg
Gara municipiului Brad și anexele sale  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (1) jpg
pasageri in avion jfif
masa studenti jpeg
bb jpg
ciolacu liturghie  jpg
Pelerinaj Sf  Parascheva Iași   Foto Dan Coțcaru ( courtesy image ) (1) jpeg
foto click (5) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net