Poveştile cutremurătoare ale unor bolnavi de SIDA abandonaţi în spitale

Ultima actualizare:

Într-unul din saloane stă o familie infestată cu HIV a cărei identitate o vom proteja. Tânărul soţ s-a îmbolnăvit în urmă cu 10 ani, fără să ştie unde. După ce a aflat că are SIDA a cunoscut-o şi pe tânăra cu care este căsătorit, bolnavă şi ea.

Mai mult decât atât, femeia a rămas însărcinată şi va naşte un copil. „Sunt 90 la sută şanse ca să fie copilul sănătos. Cunosc şi alte cazuri în care părinţii sunt bolnavi, iar copiii sunt sănătoşi”, a spus bărbatul.

Nu aceeaşi şansă au alţi tineri, care au fost abandonaţi lângă tomberoane de gunoi, în case de copii sau pe treptele spitalelor.

Un exemplu este Mariana Dariko, care are 21 de ani şi s-a născut într-o familie dezorganizată, cu patru copii. Mama ei a anunţat-o sec că a contactat boala în spital de la o seringă, iar după ce părinţii nu s-au mai înţeles şi s-au despărţit, fata a fost dusă la o casă de copii.

Cea mai mare parte a timpului şi-o petrece la spital. Medicii au externat-o, dar fata stă încă acolo pentru că nu are unde să meargă. Tatăl s-a recăsătorit, iar mama stă într-o locuinţă cu chirie din Caransebeş. „Gazda nu a acceptat să stau şi eu acolo când a aflat ce am”, a mărturisit Mariana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net