Prăjitură cu brânză - Rodica Roşca

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Se amestecă toate şi se adaugă 2 linguri smântână.

Din aluat se lasă un botz deoparte şi apoi se întinde o foaie în tava tapetată cu unt şi făină.

Apoi se pune crema din: 750 g brânză dulce, 250 g zahăr, 4 gălbenuşuri ou, 1 plic budincă de vanilie, 125 g unt, 2 linguri smântână groasă.

Se amestecă toate la un loc şi se adaugă albuşurile spumă. Se toarnă în tavă peste foaia de aluat şi se rade botzul de aluat rămas. Se coace la foc potrivit.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Păscuţe cu brânză şi stafide

Papanaşi cu brânză de vaci

Spic cu brânză

Chec aperitiv cu brânză

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
restaurant jpg
masa de paste shutterstock jpg
1 mai comunism historia ra jpg
cal pitic coada uriasa sweetie cartea recordurilor jpg
ankur jain erika hammond nunta egipt instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net