Premieră la 24 de ani de la Revoluţie! Decizia luată de Guvern privind Eurovision

Ultima actualizare:

Cu doar o lună înainte de marea finală de pe 10 mai, Liana Stanciu, şefa Delegaţiei României la Eurovision a dezvăluit că Executivul va sprijini atât din punct de vedere al imaginii, cât şi material, reprezentanţii ţării la concurs.

„În premieră, vom fi sprijiniţi de guvern, căruia doresc să-i mulţumesc. E vorba de imaginea României, dar să nu credeţi că sunt bani mulţi. Spectaculos e că avem parte de susţinere. Delegaţia României va fi una normală, în jur de 12-14 oameni, inclusiv Paula şi Ovi. Avem doi artişti care pot cânta orice, oricând şi oriunde, beneficiem de sprijinul autorităţilor, aşa că anul acesta avem premise interesante pentru a câştiga", a declarat Liana Stanciu pentru ziarulring.ro.

În urma tragerii la sorţi, s-a stabilit ca show-ul României să fie susţinut pe 8 mai, în a doua semifinală, ultimul înaintea votării.

„România închide spectacolul, iar asta ne avantajează, gândiţi-vă că în doar câteva clipe după noi se va spune «Europa, votează!»", a explicat Liana Stanciu.

Până atunci, se lucrează la imagine, iar echipa a filmat deja clipul de prezentare al ţării.

„Săptămâna trecută am filmat în Parcul «Al. I. Cuza» clipul de prezentare a ţării noastre. Show-ul încă nu e gata. Aşteptăm o regie finală a scenariului, iar între 14 şi 16 aprilie se filmează Romanian Act şi toate celelalte 36 de prestaţii cu ajutorul unor actori profesionişti, pentru a vedea decupaj, lumini etc. Pe 16 aprilie, cei de la EBU ne vor da ce au filmat", a adăugat şefa delegaţiei României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net