Primar dintr-o comună sibiană, şantajat de un reporter OTV cu 5.000 de euro

Citeşte şi:

OTV, academia de şantaj / Dan Diaconescu şi "clarvăzătorul" său au racolat un "fraier de muls"

Dan Diaconescu a fost arestat pentru 29 de zile

Vă amintiţi de clarvăzătorii lui Diaconescu? Iată-i! - VIDEO

Atunci un reporter de la televiziunea lui Dan Diaconescu l-a hărţuit şi ameninţat pe Toader Roman, că dacă nu îi dă 5000 de euro va difuza pe postul OTV un material compromiţător care îi va afecta imaginea sa ca primar.

Sibianul a refuzat să îi dea banii în primă fază, iar pe OTV a apărut un material legat de o tranzacţie cu un teren la care Roman Toader a fost martor. „După o săptămână m-a sunat iar acest reporter, cum că dacă nu-i dau 3000 de euro mai difuzează o casetă. Atunci am decis să merg la poliţie ca să facem flagrantul. Acesta a avut loc în parcare la Ibis” a mărturisit primarul din Blăjel.

Flagrant ca la carte

IPJ Sibiu a confirmat că la începutul lunii iunie 2007 a fost depusă o sesizare cu privire la faptul că un redactor de investigaţii al postului de televiziune OTV i-a solicitat primarului din Blajel suma de 3.000 de euro pentru a nu difuza un reportaj compromiţător

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Sibiu au tecut la realizarea unu flagrant, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.  Imediat după realizarea flagrantului s-a dispus reţinerea iar ulterior arestarea autorului faptei“, a declarat Adela Negoi, purtător de cuvânt IPJ Sibiu. Reporterul respectiv a decedat între timp.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg