«Primul meu câştig! Mulţumesc, Clickmania! bingo»

Ultima actualizare:

E un împătimit al concursurilor, dar nu a avut niciodată norocul să se numere printre câştigători. Clickmania! bingo l-a făcut fericit pe Marian Biziru (40 de ani) şi i-a băgat 500 de lei în cont. Seria de pe tichetul albastru cumpărat vineri de către bărbat s-a regăsit printre cele câştigătoare din revista Click! pentru femei. Bărbatul a locuit ani buni în Capitală, dar de câţiva ani a decis să se mute cu părinţii în localitatea Viişoara din judeţul Teleorman.

„Eram în staţiune la Vatra Dornei pentru tratament şi am luat atât ziarul dar şi revista şi am avut noroc să nimeresc seria câştigătoare. E primul meu câştig. O să depun banii la bancă, unde mai am mici economii", ne-a spus bărbatul, care este pensionat pe caz de boală.

Vrei să te numeri şi tu printre câştigători? Nimic mai simplu! Cumpără Click! şi Click! pentru femei în fiecare vineri. Vei găsi găsi tichetul Clickmania! bingo care îţi poate aduce zeci de premii în bani.

De vineri până joi, în ziar vor fi publicate câte nouă numere cucare te poţi juca pe tichetul Clikmania! bingo. Poţi câştiga 500 de lei cu linie (bifarea tuturor numerelor de pe o linie) sau 1.000 de lei dacă faci careu (bifarea tuturor numerelor dintr-un careu). În plus, zilnic, vor fi publicate câte 5 serii câştigătoare Click! care îţi pot aduce 300 de lei.

Dacă tichetul tău are seria identică cu cea publicată pe site-ul www.click.ro, câştigi 200 de lei. iar dacă înscrii seria tichetului pe www.kissfm.ro, poţi câştiga 100 de euro în fiecare dimineaţă la Cronica Cârcotaşilor.

Nu rata premiul la seria norocoasă Click!, care a ajuns la 25.000 de lei. Trimite la numărul scurt de SMS 1399 cuvântul cheie MANIA urmat de seria tichetului de concurs valabil pentru săptămâna de joc şi de numele tău şi intri automat la extragerea săptămânală a premiului Seria norocoasă Click!. Costul unui SMS este de 0.3 euro plus TVA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net