Prinţesa Brianna Caradja, despre arest: «Ghemuită cu capul între genunchi vorbeam cu presa ca să se ştie de noi»

Ultima actualizare:

    Brianna a fost dusă  la secţia de poliţie
Brianna a fost dusă la secţia de poliţie

Briana Caradja a povestit despre experienţa neplăcută pe care a trăit-o în urmă cu câteba zile. Ea a fost săltată de jandarmi, după ce a protestat în fața Ministerului Economiei.

Prințesa Caradja a luat parte la un miting împotriva exploatării gazelor de şist. Iar pentru că nu avea autorizaţie să protesteze, a fost luată de către jhandarmi şi dusă la secţie.

simeon stalpnicul png

"Ne-am adunat într-un loc pașnic, în fața Ministerului Economiei. Nu deranjam pe nimeni, nu blocam circulația sau pietonii. Au apărut băietii și ne-au săltat. În momentul în care am părăsit primul arest ne-am întors acolo pentru a dovedi că nu ne este frică.

Ne-am întors acolo pentru a mai sta 10-15 minute. N-a durat 5 minute, au apărut din nou jandarmii și ne-au luat în dubă. Altă secție de poliție, alt loc. Ne-am întors și ne-au săltat și a treia oară. Am fost duși la 3 secții de poliție diferite", a povestit prințesa, la Zeus TV.

Brianna a spus că toată întâmplarea a avut loc între orele 13:00 și 22:00, iar la ora 17:00 a fost băgată în dubă şi dusă la secţie de jandarmi.

" Oameni îi tineau de vorba pe jandarmi, iar eu ghemuita cu capul intre genunci vorbeam cu presa ca sa se stie de noi", a completat ea.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg
aeroport pasageri zboruri anulate jpg
Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $ jpeg
Mănăstirea Prislop  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (66) jpg
google 485611 1280 jpg
tristete generica jpg FOTO Pexels