Procesul Cordunenilor, amânat de avocaţi

Ultima actualizare:

    Constantin Corduneanu
Constantin Corduneanu

Apărătorii celor 17 membri ai clanului Corduneanu au cerut, miercuri, un nou termen de judecare pentru a studia dosarul. Demersul pentru propunerea de arest preventiv s-a amânat pentru vineri la ora 14.00.

Procesul interlopilor ieşeni acuzaţi de înşelăciune, şantaj şi trafic de persoane nu a durat decât 15 minute. Doi dintre avocaţi au cerut termen pentru a studia încheierea Tribunalului Iaşi prin care membrii clanului Corduneanu au fost arestaţi preventiv timp de 29 de zile.

Mariana Ştefan, avocata a doi inculpaţi, a cerut să specifice clar prejudiciul dosarului. „Am cerut să se facă o adresă la Parchet pentru a stabili care e valoarea prejudiciului. În cazul în care acesta este de 2 milioane de euro, aşa cum s-a arătat în comunicatul DIICOT, competenţa este a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Am cerut instanţei să vizeze spre neschimbare procesele verbale a interceptărilor", a declarat Mariana Ştefan, avocata lui Bogdan Tofan şi Iulian Bogdan.

Judecătorii Curţii de Apel Iaşi au cerut procurorilor  să specifice clar prejudiciul şi au acordat un nou termen pentru vineri, la ora 14.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
protest INQUAM Photos  jpg
image
image
image
image
image
image
12017640 525980050886004 8476851395779044594 o jpg
drugtest rezultat pozitiv   foto ipj olt jpeg
1 numerologie jpg jpeg
tren cfr gara jpg
pensie jpeg
zodii norocoase jpg
image png
Router Acer Predator Connect W6 FOTO Adrian Pogîngeanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net