Profu’ de karate al lui Nuţu Cămătaru tortura oameni în stil mafiot

Ultima actualizare:

Emilian Ştefan (53 de ani), zis „Emil de la Viena", cel care îi dădea lecţii de karate interlopului Nuţu Cămătaru îşi implicase şi fiica, Sabrina Ştefan (23 de ani), în „afacerile" lui.

Cei doi, împreună cu Mugurel Constantin (34 de ani) ameninţau şi sechestrau în stil mafiot diverse persoane, de la care obţineau ulterior sume importante de bani.

Poliţiştii mehedinţeni care i-au oprit în trafic, vineri seara, au descoperit în maşina celor trei un pistol cu glonţ pe ţeavă şi alte patru în încărcător, dar şi un „arsenal" de obiecte folosite pentru torturarea victimelor: săbii, trei ciocane, două săpăligi cu furcă forjată, o lopată metalică şi o pereche de cătuşe metalice.

Potrivit anchetatorilor, au fost identificate şase victime care, "sub pretextul recuperării unor datorii inexistente, au fost lipsite de libertate, agresate de suspecţi şi deposedate în acest mod de diverse sume de bani".

„Modul de operare al grupării era deosebit de periculos, caracterizat printr-o violenţă extremă, împinsă până la schingiuirea victimelor în scopul recuperării unor presupuse datorii (...)", spun poliţiştii, care solicită sprijinul din partea celor care au fost victime ale acestei grupări şi, de frică sau din alte motive, nu au depus plângere.

Arestaţi la Mehedinţi

Emilian Ştefan şi Mugurel Constantin au fost arestaţi pentru 29 de zile sâmbătă seară, iar Sabrina Ştefan este cercetată în stare de libertate.

Cei trei sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi introducerea de arme, fără drept, în ţară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net