Radu Mazăre iubeşte minorele: «Ce, e interzis?»

Ultima actualizare:

    Radu Mazăre, primarul oraşului Constanţa
Radu Mazăre, primarul oraşului Constanţa

Despre Radu Mazăre se ştie că este mare amator de tinere. El nu se sfieşte să recunoască că iubeşte şi minorele.

Primarul oraşului Constanţa a mărturisit, la emisiunea Happy Hour, că este foarte mândru de faptul că iubeşte femeile, chiar şi pe cele care nu au împlinit încă 18 ani.

"Îmi plac femeile şi nu am ascuns niciodată asta. Chiar şi minorele. Ce, e interzis? Legea dă voie de la 15 ani în sus. Dacă eram prins cu un bărbat era mai rău", consideră Radu Mazăre.

Numele de „Mazăre“ apare în dosarul „Prostituţie şi politicieni“, alături de fraţii Negoiţă şi Nicu Bănicioiu. Nu se ştie despre care dintre fraţi este însă vorba.

„Eu am avut o fată de la Marină, pe care o chema Flori. Eu i-am tot întrebat pe fraţii mei despre ea, mai nou cred că trebuie să-l întreb şi pe fii-miu, că a făcut şi el 17 ani şi văd că a început să umble şi el cu fete, dar nu am reuşit să aflu“, spune Mazăre.

Edilul însă că nu este darnic cu femeile în sensul că le cumpere poşete de mii de euro.

„E adevărat că merg în vacanţe, iar când merg la restaurant nu împart nemţeşte, dar niciodată nu am plătit o femeie. Oricum, aţi fi aflat că aici e oraşul mic şi se ştie. Că sunt gagicar, aia se ştie, că sunt plătitor, aia nu se mai ştie“, conchide Mazăre.

image
image
image
image
image
image
Mihai Eminescu FOTO Profimedia jpg
zebra test jpg
subiecte romana bac 2018 sesiunea de toamna 18931500 jpeg
San Vito Lo Capo pixabay jpg
autostrada jpeg
Nor praf saharian romania Shutterstock jpg
rosii jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net