Răduleasca nu ştie să meargă pe jos!

simeon stalpnicul png

Lux şi un trai de divă! De asta se bucură Mihaela Rădulescu zi de zi la Monaco. Cu toate acestea, vedeta “calcă” strâmb. Fotoreporterii Click! au surprins-o încălcând regulile din Monaco şi traversând neregulamentar.

Chiar dacă locuieşte la Monte Carlo de doi ani de zile, Mihaela nu a scăpat de obiceiurile de Piatra-Neamţ, oraşul natal al vedetei. Fosta soţie a lui Elan Schwartzenberg nu prea respectă nici acolo regulile pietonale, ea fiind surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce încerca să traverseze strada printr-un loc nepermis.

Mihaela s-a stabilit de doi ani de zile împreună cu fiul ei, Ayan, la Monaco. Blocul în care locuieşte e situat la 10 metri de faleză, pe strada Princesse Grace, un apartament acolo costând aproape 25 de milioane de euro.

Acesta este blocul din Monaco unde locuieşte Mihaela împreună cu fiul ei

simeon stalpnicul png

Trăieşte pe picior mare, deşi este divorţată! Mihaela Rădulescu este una dintre nevestele de miliardar care a avut norocul să fie ţinută în puf şi după ce s-a despărţit de soţul ei, Elan Schwartzenberg. Generos, omul de afaceri le-a asigurat Mihaelei şi fiului lui, Ayan (6 ani), un trai opulent la Monte Carlo, oraş cunoscut drept "raiul miliardarilor".

Ayan a fost înscris la exclusivista International School of Monaco, unde cursanţii plătesc, anual, 25.000 de euro.

Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe Mihaela pe străzile din Monte Carlo, unde vedeta se simte ca acasă. Vara aceasta, Mihaela o va petrece tot la Monte Carlo, ea urmând să revină în ţară doar câteva zile pentru filmările la "Duminica în familie", ce va fi difuzată din toamnă la Antena 1.

Uite cum traversează!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Click! a surprins-o pe Mihaela făcând un gest cu care locuitorii civilizaţi din Monaco nu prea sunt obişnuiţi. Ea a traversat strada pe unde a avut chef, fără să ţină cont de reguli.

Ce privelişte de cinci stele are Mihaela la Monaco!

Mihaela şi fiul ei locuiesc din august 2009 într-un apartament de lux cu cinci camere, ce valorează aproape 25 de milioane de euro.

simeon stalpnicul png

În fiecare dimineaţă. Mihaela şi Ayan se bucură de o privelişte de vis, căci blocul este situat la doar zece metri de faleză, pe strada Princesse Grace, care este înţesată de cafenele de fiţe, la ţărm acostând iahturi şi ambarcaţiuni impresionante.

A divorţat în octombrie 2008

Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg au divorţat în octombrie 2008, ţinându-se de mână, după patru ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2004, după ce Mihaela a trecut la religia mozaică.

La doar o săptămână după despărţirea de omul de afaceri, vedeta a confirmat că se iubeşte de mai multe luni cu Dani Oţil, cei doi fiind împreună şi acum.

Citeşte şi:

Mihaelei Rădulescu nu-i place oraşul Saint Tropez vara!

Mihaela Rădulescu dă detalii despre nunta prinţului de Monaco!

EXCLUSIV! Mihaela Rădulescu, ai rămas fără bani, de munceşti toată vara?

Mihaela Rădulescu vrea de ziua ei un cadou de 144.000 de euro!

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
simona gherghe
excutie cu ajutorul elefantului jpg
stoichita mihai rps2071 jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg