R─âdulesca ┼či Marin, duelul coafurilor. Vedeta de la Realitatea - criticat─â, ┬źZ├óna┬╗ - l─âudat─â! Tu ce p─ârere ai?

4 august 2012
simeon stalpnicul png

Mihaela R─âdulescu ┼či Andreea Marin sunt dou─â dintre cele mai r├óvnite femei din Rom├ónia, ├«ns─â, se pare, nimeni nu-i chiar perfect! Hair stilistul Adi Constantin a comentat pentru Click! coafurile prezentatoarelor TV.

"Mihaela R─âdulescu are mai multe nuan┼úe nedescifrate, nu are o culoare uniform─â ┼či este ├«ntr-o baz─â mult prea ├«nchis─â care nu o avantajeaz─â din punct de vedere estetic. I se recomand─â s─â se deschid─â dou─â sau trei tonuri, o culoare natural─â, p─âm├óntie. Indiferent de ┼úinut─â, Mihaela are aceea┼či coafur─â de plaj─â", a declarat, ├«n exclusivitate, Adi Constantin, pentru Click!

"Andreea Marin pare s─â aib─â un p─âr s─ân─âtos, m─ât─âsos, ├«ngrijit ┼či cred c─â o avantajeaz─â negrul, dar, totu┼či, i-a┼č recomanda negru natural, nu acest negru abanos pe care-l poart─â", a comentat el despre Andreea Marin.

simeon stalpnicul png

Cine e Adi Constantin?

Hair stilistul ┼či-a efectuat studiile la Milano dup─â care a f─âcut parte c├ó┼úiva ani din trustul Gett's. T├ón─ârul practic─â meseria de stilist de foarte mul┼úi ani.

Este un ├«mp─âtimit al frizurilor ┼či se spune c─â ar fi unul dintre cei mai buni ├«n domeniul s─âu. El lucreaz─â la salonul Hair Boutique A La Luf concept by Adi a c─ârei imagine este Bianca Dr─âgu┼čanu.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg