Răpitoare în noul ei film! Alexandra Dinu a îmbrăcat 12 rochii de mireasă - FOTO

image
Alexandra Dinu

Alexandra Dinu a îmbracat din nou rochia de mireasă, însă nu în viața reală, ci pentru un rol în pelicula, "Sposami", un film pentru televiziune difuzat de Rai 1, în fiecare miercuri, de la 22:15, ora României.

image
alexandra

În "Sposami", Alexandra Dinu joacă unul dintre rolurile principale alături de Francesa Chillemi, cea care a devenit cunoscută în Peninsulă după ce a câștigat titlul de Miss Italia în anul 2003. Alexandra debutează în episodul din aceasta seară cu rolul lui Melody, o fată frumoasă căreia i se oferă șansa de a deveni model într-un atelier specializat în crearea de rochiilor de mireasă.

image
alexandra

Rolul Alexandrei este unul cheie, iar personajul ei amenință stabilitatea relației de iubire dintre personajele principale. Filmările care au avut loc anul trecut, au durat opt săptămâni, s-au desfășurat la Trieste, Trento și Roma, iar regia este semnată de celebrul Umberto Marino.

"Am îmbrăcat 12 rochii de mireasă pentru acest rol, toate create de brandul italian Sarli, cu care am o strânsă colaborare de imagine. A fost pentru prima dată, după nuntă, când am îmbrăcat o rochie de mireasă, astfel că, la început, a fost puțin ciudat. Sper ca și cei de acasă, din România, să se uite la acest film, mai ales că în țară se recepționează Rai 1", declară Alexandra Dinu.

image
alexandra

Cât despre posibilitatea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă în viitorul apropiat, Alexandra declară că, în momentul de față, nu se simte pregatită să facă din nou acest pas.

image
alexandra

"Nu este nevoie de un act și de o ceremonie fastuoasă pentru a celebra dragostea dintre două persoane. Cel puțin asta simt acum. Nu îmi planific nimic, las lucrurile să vină de la sine. Dacă este scris să ajung încă o dată mireasă în viața reală, atunci așa va fi", declară Alexandra Dinu.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
 Kyriakos Mitsotakis
WhatsApp Image 2022 09 28 at 18 25 38 jpeg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta