Răzvan Ciobanu: «Pescariu, tu ai creat mizeria asta?»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Pescariu i-a declarat război designerului Răzvan Ciobanu, care şi-a pus mâinile în cap după ce i-a văzut prima colecţie pe 2012, ba l-a luat şi peste picior: „Tu ai creat mizeria asta?". Adrian se tot gândeşte ce o fi fost în capul lui Răzvan, atunci când a postat acest comentariu pe Facebook, cu atât mai mult cu cât nimeni nu i-a cerut părerea.

Stilistul vedetelor, Adrian Pescariu, este supărat nevoie mare pe colegul său de breaslă, designerul Răzvan Ciobanu. Acesta a comentat la o fotografie postată de Adrian, pe pagina lui de Facebook, cu câteva creaţii vestimentare, în care a râs de talentul lui ca designer .

Răzvan Ciobanu este renumit pentru rochiile sale de gală, adorate de multe vedete din showbiz, printre care şi Andreea Raicu

simeon stalpnicul png

„Tu ai creat mizeria asta?". Atât i-a trebuit lui Pescariu să audă, că a luat foc, iar de aici a început circul. „Mi-a spus o prietenă despre lucrul acesta şi am rămas cu gura căscată când am văzut că este adevărat. Dacă Răzvan Ciobanu se pretează la aşa comentarii, fără să-i cer eu părerea, este jenant. Eu nu mi-am dat cu părerea despre rochiile lui, despre viaţa lui personală sau despre modul grotesc în care se îmbracă. Nu vreau să intru în polemici cu el şi sunt profund dezamăgit. Chiar îl credeam un băiat ok şi cu bun simţ. Sunt dezamăgit şi nu ştiu ce a fost în capului lui când şi-a dat cu părerea fără să-i ceară nimeni acest lucru", a declarat Adrian Pescariu pentru Click!

Creaţiile lui Adrian Pescariu se adresează în general celor mai tinere pentru ieşirile în club alături de prieteni

simeon stalpnicul png

„Mărul discordiei" este ultima colecţie vestimentară a lui Adrian, costumele sexi transparente şi cu multe cristale aplicate, în care a făcut senzaţie Mădălina Pamfile, în prima seară de asistentă "păcătoasă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net