Răzvan Fodor va fi tată

Fodor s-a însurat de curând, iar peste cinci luni va fi tătic, notează Mediafax.

"Planurile care priveau un copil existau de ceva timp, aşa că nu pot să spun că vestea ne-a luat prin surprindere. Singurul timing respectat a fost că am aşteptat să termine Irina ultimul an de facultate", a spus Fodor.

Însărcinată în patru luni, Irina nu ştie încă dacă va avea o fetiţă sau un băiat. "O să ne bucurăm că a venit pe lume şi o să îl iubim la fel de mult orice ar fi", spune Irina.

"O să avem chiar şi ce să-i povestim de la nunta părinţilor lui la care a luat şi el parte - că tati a băut cu prietenii şi a ascultat muzică rock toată noaptea, că mami a fost cea mai frumoasă şi s-a căsătorit pentru buletin de Bucureşti", a glumit Răzvan Fodor.

Cel mai greu a fost pentru vedeta Acasă să satisfacă toate poftele soţiei. "M-a trimis ziua după murături, s-ar zice că am scăpat că nu era miez de noapte. Glumesc, aş face orice să o văd fericită. Până acum Irina a avut poftă de mure, zmeură, murături şi şerbet, de care nu am găsit încă, dar nu mă opresc aşa uşor din căutări", mărturiseşte Răzvan.

Şi dacă pentru o fetiţă numele este deja stabilit, dar ţinut secret, Răzvan spune că va fi în încurcătură în cazul în care copilul va fi băiat. "Nu ştiu cum o să-l cheme, nu ne-am decis încă. Sunt mai atent atunci când mamele îşi strigă copiii în jurul meu, poate mă inspiră ceva", mai spune el.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
Avionul lui Elvis Presley png
viespile ucigașe jpg