Recomandările Click! pentru ziua de joi, 15 octombrie

Ultima actualizare:

Filme:

Hallmark, ora 20.00 - La limită

Nina este o studentă care urmează cursurile unei facultăţi de medicină. Ea descoperă, în urma unor analize, că un om important al statului a fost ucis, deşi se presupunea că a murit din cauze unei tumori cerebrale. Pentru că în copilărie a suferit de afecţiuni psihice, nimeni nu o crede.

MGM, ora 21.30 - Contesa desculţă

Harry Dawes (Humphrey Bogart), un regizor alcoolic, o cunoaşte pe Maria (Ava Gardner), care e dansatoare într-un bar de noapte. Frumuseţea Mariei e răvăşitoare, astfel încât ea devine curând o vedetă.

Într-o noapte, ea face cunoştinţă cu contele Torlato-Favrini, de care se îndrăgosteşte. Dar abia după ce se căsătoreşte cu el, Maria descoperă că el e impotent.

Prima TV, ora 00.00 - Lumea lui Wayne 2

Când linguşitorul director al unei televiziuni (Rob Lowe) le oferă lui Wayne (Mike My-ers) şi Garth (Dana Carvey) un contract baban pentru a le înregistra emisiunea de noaptea târziu, celor doi nu le vine să creadă că a dat norocul peste ei.

Curând îşi vor da însă seama că drumul de la ei din garaj până pe culmile succesului e anevoios, presărat cu pericole, cu ispite şi cu numeroase ocazii de a da petreceri!

Kanal D, ora 23.00 - Nu deranjaţi

Melissa este o fetiţă care în urmă cu şase ani a suferit de o boală cruntă, iar acum nu poate vorbi, ci comunică prin semne. Ea îşi însoţeşte părinţii într-o călătorie la Amsterdam. La hotel întâlneşte o vedetă pop care o con­sideră o admiratoare isterică, ignorând-o, iar Melissa se rătăceşte.

TV 1000, ora 21.00 - Elisabeta, regina virgină

Respectând adevărul istoric, dar permiţându-şi speculaţii, Shekhar Kapur a reconstruit un ev glorios, sângeros şi confuz, cu luptele dintre protestanţi şi catolici, succesiunea complicată la tronului lui Henric al VIII-lea, ameninţătoarea dominaţie maritimă a Spaniei.

Axat pe anii de tinereţe ai viitoarei regine, „Elizabeth“ conţine şi o poveste de amor. Cate Blanchett este impecabilă în rolul titular, iar talentul australiencei de a umaniza convingător o figură istorică este uluitor.

Documentare:

TVR 2, ora 17.30 - Oraşele lumii

Nu rata documentarul „Oraşele lumii“ transmis de postul TVR 2, pentru că ai ocazia să „călătoreşti“ prin toate oraşele de pe glob. Astăzi, locaţia aleasă spre a fi explorată este Cuba şi te vei convinge de ce o poţi alege pentru concediul următor.

Discovery SC., ora 20.45 - Cum se fabrică?

„How It’s Made“ vă prezintă în fiecare episod cum se fabrică cele mai cunoscute lucruri. Se fac o serie de cercetări şi se pun în practică toate secretele dezvăluite de profesioniştii din diferite meserii.

În această seară, poţi afla cum au apărut mulajele de plastic, filtrele de ulei automate, dulă-pioa­rele pentru dosare şi sticla suflată. Dacă te-ai întrebat vreodată cum se fabrică anumite produse, iată că acum ai ocazia să afli răspunsul.

Designerii şi meşterii experţi în astfel de lucruri îţi vor dezvălui exact care este metodologia de producţie.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net