Recompensă pe capul hoţului de la casa de schimb valutar din Timişoara

Ultima actualizare:

Omul de afaceri sirian Jamal Abdul Mohas, patronul casei de schimb valutar din Coplexul studenţesc îşi suspectează angajata de complicitate. Aceasta nu s-a prezentat la lucru şi susţine că e afectată psihic şi fizic.

amal Abdul Mohas a decis să ofere 10.000 de lei pentru cel care va oferi un indiciu important pentru prinderea hoţului care a jefuit, ieri, casa de schimb valutar din Complexul Studenţesc. Omul de afaceri sirian şi toţi cei apropiaţi susţin că angajata ei, care a fost amninţată cu un cuţit de individ nu este chiar nevinovată.

E ceva în neregulă. Toţi cu care am vorbit, pritenii din Bucureşti, neamuri şi chiar de la poliţie spun că e dubios. Aici pare să fi fost o lucrare în care ea era mână-n mână cu hoţul”, a declarat patronul casei de schimb valutar.

"De ce a dat banii din sertar?"

Jamal nu înţelege de ce fata a deschis sertarul care nu se află la vedere, când putea să îi dea hoţului doar banii aflaţi în seif. „Sertarul nu se vede deloc. Acolo erau cei mai mulţi bani, care au fost scoşi din seif de angajată. Ea a dat toţi banii din sertar. Hoţul nu a luat însă şi banii mici, vreo 40 de milioane. De ce nu a apăsat butonul de panică, putea să iasă pe stradă să strige după ajutor. Poliţia a găsit-o în baie. Nu a vrut să deschidă decât când am ajuns eu”, a mai spus patronul.

În imaginile surprinde de camerele de luat vederi nu se vede nicio agresiune faţă de angajata de la casa de schimb valutar. Individul care purta ochelari de soare, o şapcă neagră şi o cămaşă roşie cu mânecă scurtă o ţine pe casieră de braţ, iar în mână are un cuţit. Acesta era foarte clar şi nu o bruschează pe fată.

Hoţul a plecat 20.500 de euro, 780 de lire sterline, 400 de dolari, 180 de franci elveţieni şi 38.000 de lei.

Citeşte declaraţiile angajatei acuzate de complicitate pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net