Rednic, blocat 10 ore în aeroport!

Mircea Rednic şi fotbaliştii au avut timp de poveşti, după ce au petrecut mai bine de zece ore în aeroport, pentru că avionul nu a putut decola din cauza ceţii dense.

Rednic a reuşit doar jumătate din ceea ce şi-a propus la sosirea sa în România. I-a luat pe Mureşan (Bistriţa), Scarlatache (Dinamo) şi Muşat (Urziceni), dar spune că va încearca să mai aducă la echipa sa câţiva fotbalişti din Liga 1.

„O să mai vină trei jucatori din România. Unul dintre ei este un atacant de la o echipă pe care am antrenat-o eu, nu Dinamo. Mi-l doresc enorm pe Grigorie, dar este incredibil că s-a băgat şi Dinamo pe fir după ce am zis eu că îl iau. Dacă e să-l iau, îl iau doar la pachet cu Cesinha. Sunt foarte mulţumit de ce am luat din România. Vreau să câştig Cupa şi titlul cu ei", a spus Rednic.

„Puriul" a avut timp destul să le explice strategia noilor săi elevi, pentru că au fost nevoiţi să stea în aeroport peste zece ore! Ceaţa densă nu a permis decolarea aeronavei care trebuia să-i ducă la Istanbul, unde românii aveau legătură către Baku, aşa că cei patru au fost nevoiţi să aştepte mult şi bine la Otopeni.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg