Reţete de la cititori: Mâncărică de spanac – Cojan Alice Sandra

Ultima actualizare:

    Mâncărică de spanac
Mâncărică de spanac

Timp de pregătire: 20 minute. Porţii.2, Dificultate: uşor

Iţi trebuie: 500 gr spanac de toamnă, 1 ceapă, 100 gr smântână, 2 linguriţe făină, 5 căţei de usturoi, 50 ml ulei, sare, piper.

Pregăteşti aşa: Speli în mai multe ape spanacul, îl opăreşti şi îl laşi să se scurgă, apoi îl tai mărunt.

Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei apoi se adaugă făina şi spanacul. Se amestecă şi se lasă la fiert 5 min. Se adaugă smântâna şi usturoiul pisat, sare şi piper după gust. Lăsăm să fiarbă totul 5 min apoi oprim focul. Servim cald ca atare sau cu ouă ochiuri. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net