Rochia de la Media Music Awards a Andreei Marin nu a fost pe placul criticilor de modă: «A făcut o greşeală gravă»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin la MMA
Andreea Marin la MMA

Rochia de mireasă purtată de Andreea Marin la Media Music Awards nu a fost pe placul designerilor şi a criticilor de modă. Aleasă pentru a promova parteneriatul cu brand-ul de rochii Pronovias, rochia nu avea cum să nu strânească discuţii, mai ales că a fost purtată la un eveniment muzical.

MIhail Albu, Alin Gălăţeascu şi Dana Budeanu au fost invitaţi în platoul emisiunii "La Măruţă", unde au subliniat că ţinuta Andreei a fost complet nepotrivită pentru evenimentul la care a participat.

"Asta şi-a dorit, controversă, dacă venea cu alt gen de rochie, poate isca tot controverse. Când va alege mai bine, nu se va mai discuta atât. Stilistul ei a venit şi a zis să poarte rochia asta? Atunci e greşeala lui", a spus Mihai Albu.

simeon stalpnicul png

Alin Gălăţeascu a vrut să clarifice că nu discută cât de bine a arătat Andreea, În plus, criticul a fost nemulţumit de faptul că s-a mers pe imaginea ei de zână, de care încearcă să scape de ceva vreme: "Aici nu se discută estetic, daca se discuta aşa, era foarte reuşită, arată foarte bine. Dar s-au combinat prea multe. Nu era o rochie de cocktail , era de mireasă. Poţi să faci din orice mireasă, dar nu şi invers. Ea încearcă să evadeze din rolul de zână, acum nu numai că e băgată din nou, dar i s-a închis şi fereastra".

simeon stalpnicul png

Nici Dana Budeanu nu a fost impresionată de alegerea Andreei: "E o alegere proastă, o greşeală gravă, e o rochie de mireasă care nu poate fi purtată la un asemnea event".

Cătălin Botezatu, care a fost prezent la gala Media Music Awards, a intrat în direct prin telefon şi a recunoscut că nici el nu ar fi optat pentru rochia respectivă: "E la limită, nici eu nu aş fi sfătuit pe cineva să poarte o altfel de rochie". Însă designerul a recunoscut că, rochia fiind aleasă pentru un parteneriat pe care Andreea îl are cu brand-ul Pronovias, i se pare normală alegerea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net