Rocsana Marcu are, după cinci ani, tată în acte pentru fetiţa ei

Ultima actualizare:

    Rocsana Marcu este o mămică  foarte răbdătoare şi grijulie. Aici e alături de fetiţa ei, Mayra, de cinci ani
Rocsana Marcu este o mămică foarte răbdătoare şi grijulie. Aici e alături de fetiţa ei, Mayra, de cinci ani

Doi ani de zile a bătut holurile tribunalelor în speranţa că fetiţa ei, Mayra, în vârstă de cinci anişori, va avea un tată şi în acte! Rocsana Marcu răsuflă, în sfârşit, uşurată căci, luni, instanţa judecătorească i-a dat vedetei câştig de cauză, obligându-l pe Ştefan Adrian Iliescu să recunoască în acte copilul.

Rocsana Marcu (32 de ani) a trecut în ultima perioadă printr-un adevărat calvar în viaţa personală.

Acum şase ani ea a rămas gravidă cu Adrian Ştefan Iliescu (38 de ani), fiul fostului prefect de Giurgiu, Lucian Iliescu. Ca orice băiat de bani-gata căruia i-au trecut prin pat multe dive, acesta s-a spălat pe mâini imediat cum Rocsana l-a anunţat că vor avea un copil.

De doi ani se luptă prin tribunale
De doi ani se luptă prin tribunale

De atunci, el nu a mai dat nici un semn de viaţă, iar Rocsana şi-a crescut singură fetiţa. Acum doi ani însă, mai precis în august 2010, vedeta s-a hotărât să rupă tăcerea şi l-a dat în judecată pe fiul fostului prefect de Giurgiu.

Acesta a lipsit la toate termenele de judecată şi a încercat diferite tertipuri avocăţeşti, cum ar fi mutarea domiciliului, pentru a scăpa. Mai mult, nu a vrut în ruptul capului să facă testul ADN. Luni, instanţa s-a pronunţat, obligându-l pe acesta să recunoască fetiţa în acte.

"Era normal ca adevărul să iasă la iveală pentru că am avut mare încredere în justiţia din România! Nu am mai luat legătura cu el absolut deloc şi nici nu am fost contactată de el sau de familia lui. Mayra cunoaşte foarte bine noţiunea de tată. Ştie că tată este cel care nu lipseşte de la nici un moment important din viaţa copilului, tatăl este un om responsabil, tată este cel care se bucură de primul zâmbet şi primii paşi ai copilului şi multe altele. Ea ştie şi ce relaţie frumoasă am avut cu Adrian Ştefan Iliescu, bazată pe dragoste, care din păcate, nu a mai funcţionat. Ea e înconjurată acum de toată dragostea mea şi a familiei mele şi e suficient", a declarat în exclusivitate pentru Click! Rocsana, fosta vedetă din serialul "Trăsniţii".

"Teoretic, din punct de vedere legal, hotărârea este definitivă, putând fi pusă în executare în sensul menţionării numelui pârâtului Iliescu Ştefan, în actul de naştere al minorei Marcu Mayra Maria, la rubrica tatălui", ne-a declarat avocatul Rocsanei, Augustin Drăghiceanu Babaneacsa, subliniind însă că Ştefan Adrian Iliescu poate face recurs.

Mai are o fetiţă de 1 an

Rocsana Marcu este una dintre puţinele vedete de la noi care au avut îndrăzneala de a face doi copii cu barbaţi diferiţi! Mayra, în vârstă de 5 ani, este fetiţa lui Ştefan Adrian Iliescu, iar Indira Maria, 1 an, este fetiţa lui Florin Moldoveanu. Culmea, cei doi bărbaţi au fost buni prieteni în trecut! Acum, Rocsana nu mai este împreună cu nici unul.

De doi ani se luptă prin tribunale

De doi ani se luptă prin tribunale
De doi ani se luptă prin tribunale


    De doi ani se luptă prin tribunale
De doi ani se luptă prin tribunale

Timp de doi ani de zile, Click! v-a prezentat cu lux de amănunte calvarul prin care a trecut Rocsana Marcu până a reuşit să-l facă pe Ştefan Adrian Iliescu (38 de ani), fiul fostului prefect de Giurgiu, Lucian Iliescu, să-şi recunoască în sfârşit fiica.Vedeta dezvăluia în 2010, în exclusivitate pentru Click!, că Adrian Iliescu i-a oferit 20.000 de euro să facă avort! „Nu m-a întrebat niciodată nimic de Mayra. Nu a văzut-o niciodată, nu a dat nici măcar un telefon. Fetiţa e leită el. Nu şi-a văzut copilul decât în reviste", a declarat Rocsana la vremea respectivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net