«România = Gică Hagi şi cocaină!»

Ultima actualizare:

În prezentarea făcută de adversarii noştri mai apar numele lui Dracula, „cel mai faimos vampir din istoria literaturii" şi cel al „fostului tiran" Ceauşescu.

„Liderul fotbaliştilor români este Mutu, suspendat în trecut pentru consum de cocaină", se arată în analiza celor din Ducat.

Uite ce meserii au luxemburghezii!

Majoritatea fotbaliştilor din naţionala Luxemburgului au un statut de semi-profesionişti, ocupându-se şi cu alte meserii.

Eric Hoffmann, fundaş şi funcţionar. Recordmenul de selecţii din actuala echipă a Luxemburgului (69) joacă la campioana ţării, Jeunesse, însă e angajat şi la serviciul de asistenţă socială din oraşul Esch-sur-Alzette, unde are un salariu lunar de 2.500 de euro.

Charles Leweck, mijlocaş şi barman. Mijlocaşul de 27 de ani joacă fotbal doar în timpul liber, atunci când este învoit de la hotelul unde este angajat pe post de barman.

Ben Payal, mijlocaş şi animator. Extremă dreapta la echipa sa de club din Dudelange, Payal îşi câştigă o pâine şi din petrecerile de copii la care e invitat ca animator.

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net