Roxana Nemeş, promovată în buricul târgului


    Solista şi-a schimbat look-ul şi noul  ei videoclip se vede pe un ecran uriaş  al magazinului Cocor din Capitală (Fotografii: arhivă personală)
Solista şi-a schimbat look-ul şi noul ei videoclip se vede pe un ecran uriaş al magazinului Cocor din Capitală (Fotografii: arhivă personală)

Cea mai nouă piesă a Roxanei Nemeş (23 de ani), „Tu amor", este promovată într-un mod inedit. Fragmente din videoclipul acesteia sunt difuzate, la intervale regulate, pe panoul publicitar amplasat pe magazinul Cocor din Bucureşti.

Astfel, Roxana este prima vedetă care are parte de o astfel de promovare. Până acum, acesta spaţiu a fost rezervat doar pentru reclame. Roxana Nemeş nu pierde vremea şi este concentrată la maximum pe promovarea noului ei single, „Tu amor". Blondina ştie că imaginea este la fel de importantă ca şi reclama, aşadar a acţionat în consecinţă. Primul pas a fost să-şi schimbe look-ul.

O admiratoate înfocată a Madonnei, şi-a tras o coafură nouă, inspirată fiind de cea pe care diva americană a avea acum câţiva ani. „Mi se pare că acest stil mă caracterizează, mi se potriveşte", ne-a spus cântăreaţa, care tocmai a reuşit o premieră.

roxana nemes
roxana nemes

Frânturi din videoclipul piesei sale, „Tu amor", pot fi urmărite de cei care trec prin zona Unirii pe un panou imens, montat pe magazinul Cocor. 

„Filmuleţul se difuzează de trei zile şi este afişat cam de o sută de ori pe zi", ne-a spus senzuala blondină.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
serban huidu si mihai gainusa
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg