S-au îmbătat divele!

Ultima actualizare:

    Madonna a luat  o şampanie după ce  i-a pasat poşeta  partenerului ei,  designerul  Riccardo Tisci
Madonna a luat o şampanie după ce i-a pasat poşeta partenerului ei, designerul Riccardo Tisci

Nici divele nu mai ţin la băutură ca pe vremuri! Petrecerea de după Gala Modei din New York, de luni, s-a lăsat cu deranj maxim pentru bombele sexy. Au avut nevoie de însoţitori la plecare, pentru că alcoolul le-a cam înmuiat picioarele.

Când te prezinţi pe covorul roşu mai mult goală decât îmbrăcată, într-o creaţie Givenchy, ai nevoie de „întăritor” să îţi faci curaj. De aceea, Madonna (57 de ani) a dat iama în sticlele de şampanie şi s-a răcorit pe îndelete. Ea a venit însoţită de designerul italian Riccardo Tisci (41 de ani) care a avut grijă ca ea să nu-şi uite poşeta la eveniment când a plecat la ora trei dimineaţa. Şi cum nu-i bine să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard, Madonna a luat la plecare o ditamai butelca de şampanie, să îi ajungă până acasă. La fel de şifonată a fost şi „Pantera Neagră” Naomi Campbell (45 de ani).

Naomi Campbell  a luat sacoul  bodyguardului  şi s-a încălţat în  adidaşi când a  plecat la maşină
Naomi Campbell a luat sacoul bodyguardului şi s-a încălţat în adidaşi când a plecat la maşină

După ce a strălucit într-o rochie de seară argintie, transparentă, fotomodelul britanic a început să ciocnească pahar după pahar cu cei 599 de invitaţi. Şi cum este o fiinţă extrem de sociabilă şi vorbeşte cu toată lumea, Naomi a avut probleme la plecare. A renunţat la tocuri şi şi-a pus în picioare nişte adidaşi negri cu talpă albă. Şi după ce i-a confiscat sacoul bodyguardului pe care Lenny Kravitz l-a trimis să aibă grijă de ea, s-a retras cu greutate în limuzină. Fotografii au încercat să intre în discuţie cu ea, însă, după ce se ameţeşte un pic, Naomi este foarte zgârcită cu vorbele.

Uma Thurman  a avut noroc  cu actorul Andrew  Rannells care  a ţinut-o în braţe  până i-a venit taxiul
Uma Thurman a avut noroc cu actorul Andrew Rannells care a ţinut-o în braţe până i-a venit taxiul

Nici Uma Thurman (46 de ani) nu a plecat de la petrecere la fel cum a venit. Dacă la ora 21.00 strălucea în lumina bliţurilor, pozând pe covorul roşu, la ore târzii din noapte căuta un braţ de sprijin, cu privirea tulbure şi obrajii îmbujoraţi. A avut noroc cu actorul Andrew Rannells, care a jucat în serialul difuzat în SUA „Flee”.El a însoţit-o în faţa Muzeului Metropolitan de Artă şi a ţinut-o strâns până i-a venit taxiul să o ducă la hotel. Uma s-a agăţat cu disperare de actor, pentru că nu mai era sigură pe picioare şi la cea mai mică mişcare risca să se prelingă cât e ea de lungă pe covorul roşu. Evident, a doua zi nici una dintre dive nu a vrut să comenteze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net