Sala Palatului, gratis pentru Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu şi-a adunat prietenii şi, pentru o seară, vor realiza primul pas în refacerea micuţei, mai exact în obţinerea sumei de bani necesară unei proteze bionice.

Cântăreţul a fost impresionat de numărul mare de prieteni care s-au alăturat demersului său şi de gestul făcut de cei de la Sala Palatului.

"Este pentru prima oară când s-a dat Sala Palatului gratis. Nu ni s-a cerut niciun ban pentru închirierea ei. Mai mult, Ziua porţilor deschise la Sala Palatului va deveni tradiţie”, mărturiseşte Mărgineanu.

Cu această ocazie, pentru prima dată într-o campanie umanitară, spotul de anunţare a fost realizat într-un studio virtual 3D. În spot apar Dana Nălbaru, Dragoş Bucur, Marius Mihalache, Florin Chilian, Mihai Mărgineanu şi Leonard Doroftei.

Marele campion mondial nu a stat deoparte şi s-a implicat şi el în această campanie. „În afară de faptul că sunt părinte, imi respect semenii şi nu consider că este un efort să ajuţi un copil. M-a impresionat foarte mult această fetţă. Dacă nu aş fi avut o mână, nu aş fi putut ajunge ceea ce sunt astăzi”, declară Doroftei.

Până în prezent, pe lista confirmărilor se numără Florin Chilian, Marius Mihalache, Cheloo de la Paraziţii, Dan Teodorescu de la Taxi, Mandinga, Grupul de Rezistenţă şi, evident, Mihai Mărgineanu.

Show-ul va fi prezentat de actorii Mihai Bobonete şi Tania Popa. Intrarea se va face pe bază de donaţii. Astfel, toţi cei prezenţi la eveniment vor putea contribui la fericirea micuţei cu o sumă de bani care va fi depusă într-una din cele trei urne supravegheate de camere video.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg