Ai probleme cu artrita? Iată ceaiul minune care o tratează imediat: îl faci din 3 ingrediente banale

Artrita este o boală care face probleme multor români și este foarte dureroasă. Tocmai de aceea ar trebui să știi că există două ceaiuri minune care ameliorează disconfortul.

Artrita provoacă dureri ale articulațiilor / foto: arhivă
Artrita provoacă dureri ale articulațiilor / foto: arhivă

O boală a articulațiilor, artrita poate provoca durere, umflare și rigiditate. Există mai multe tipuri diferite de artrită, iar cele mai comune sunt osteoartrita și artrita reumatoidă.

Ceaiul din plantele medicinale are proprietăți antiinflamatorii și analgezice și tocmai din această cauză este foarte benefic în ameliorarea simptomelor. Ingredientele se găsesc peste tot! Vei avea nevoie de ghimbir, turmeric și ceai verde.

Ghimbirul, ideal pentru artrită

Ghimbirul este minunat pentru sănătate. Este analgezic, antiinflamator și reduce durerea asociată cu artrita. Poți adăuga rădăcină proaspătă de ghimbir în apă fierbinte sau poți utiliza ceai de ghimbir deja pregătit.

Și ceaiul verde este un leac recomandat. Este bogat în antioxidanți și poate ajuta la reducerea inflamației. Antioxidanții pot avea efecte benefice asupra sănătății articulațiilor.

Turmericul conține curcumina, o substanță cu puternice proprietăți antiinflamatorii. Poți face ceai de turmeric adăugând rădăcină proaspătă de turmeric sau pudră de turmeric în apă caldă.

Ingrediente

Un pliculeț de ceai verde sau negru

¼ linguriță turmeric măcinat și un praf de piper negru

¼ linguriță ghimbir măcinat

60 ml suc de vișine

Mod de preparare

Într-o cană de apă fierbinte se lasă la infuzat un pliculeț cu ceai verde sau negru timp de 3-5 minute. Apoi se amestecă turmericul și ghimbirul măcinat, piperul negru și sucul de vișine.

Ceaiul de rozmanarin benefic pentru artrită

Și rozmarinul vă poate ajuta cu această problemă. Are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, iar ceaiul de rozmarin poate fi folosit în unele situații pentru a oferi un potențial sprijin în gestionarea simptomelor artritei.

Ingrediente

1-2 lingurițe de rozmarin uscat sau o ramură de rozmarin proaspăt

1 cană de apă fierbinte

Mod de preparare

Adaugă rozmarinul într-o cană, apoi se toarnă apa fierbinte. Se lasă la infuzat timp de 5-10 minute, apoi se strecoară înainte de a-l consuma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net