Chilo╚Ťeii pentru cunnilingus, aproba╚Ťi de autorit─â╚Ťile americane

13 mai 2022

Melanie Cristol este  avocat─â din Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii. Antreprenor inspirit, Melanie a inventat lenjeria intim─â Lorals.

image
Produsul este foarte sub╚Ťire ╚Öi flexibil. Sursa: mylorals.com

Promovate ca fiind incredibil de sub╚Ťiri, dar, flexibile, produsele Lorals sunt considerate at├ót piese de lenjerie intim─â, c├ót ╚Öi juc─ârii sexuale.

Un fel de chilot-prezervativ

Inventatoarea a dorit s─â ob╚Ťin─â o serie de articole de ├«mbr─âc─âminte care s─â poat─â fi purtate ├«n timpul preludiului, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót s─â protejeze partenerii de bolile cu transmitere sexual─â - BTS.

image
Melanie Cristol, inventatoarea Lorals. Foto: melaniecristol.com

Practic, Melanie a inventat un fel de chilot-prezervativ. Fiind un articol intim, acesta trebuia testat de Federal Drug Administration ÔÇô FDA, din SUA, un fel de Agen╚Ťia Medicamentului, de la noi.

Solu╚Ťii disponibile improvizate

Institu╚Ťia a g─âsit articolele Lorals foarte utile ╚Öi sigure, mai ales c─â ├«n materie de protec╚Ťie pentru cunnilingus exist─â doar materiale improvizate.

O alt─â institu╚Ťie oficial─â din SUA, Centrul pentru Controlul Bolilor ÔÇô CDC, recomand─â ca ambele capete ale unui prezervativ s─â fie retezate cu o foarfec─â, apoi, prezervativul s─â fie sec╚Ťionat pe lungime, pentru a ob╚Ťine un dreptunghi din latex.

Acesta se poate a╚Öeza pe vagin, pentru ca partenerii s─â fie proteja╚Ťi ├«n timpul sexului oral.

Folia alimentar─â, metoda empiric─â

O metod─â empiric─â ╚Öi mai pu╚Ťin sigur─â este folia alimentar─â. Spre deosebire de latexul unui prezervativ, care este steril, folia poate fi infestat─â cu diver╚Öi germeni.

Dar, toate aceste metode pot fi date uitării, întrucât FDA a descoperit că Lorals protejează și împotriva unor pericole precum virusul papiloma uman sau herpes.

Lovit─â de inspira╚Ťie, dup─â ce a utilizat un cear╚Öaf

Cum a g─âsit Melanie inspira╚Ťie pentru a crea acest produs? Simplu. Ca ├«n majoritatea situa╚Ťiilor, a fost pus─â ├«n postura de a avea nevoie de o asemenea protec╚Ťie.

ÔÇ×├Än timpul unei vacan╚Ťe romantice, am ajuns s─â utiliz─âm un cear╚Öaf!ÔÇŁ, a declarat ea ├«ntr-un interviu acordat revistei Authority.

Ea a ├«nceput s─â documenteze ╚Öi s─â lucreze la realizarea propriu-zis─â a produsului, din 2015. L-a scos pe pia╚Ť─â trei ani mai t├órzi ╚Öi, acum, ├«n 2021, Lorals a devenit articol aprobat oficial pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexual─â.

Protejează contra HPV și herpes

Mul╚Ťi consider─â HPS sau HIV ca fiind principalele BTS. ├Äns─â, categoria este mult mai generoas─â, ├«n sexul oral exist├ónd risc de transmitere a chlamydia, gonoree, sifilis, herpes sau trichomonas.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
BeFunky collage (7) jpg
anda adam
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
bnr jpeg
regina elisabeta a II-a
accident botosani png
pasajul unirii jpeg
girl g7bb0eb269 1280 jpg
carbohidrati jpeg