Cum să arăți mai tânără cu zece ani în cel mai scurt timp?

Ultima actualizare:

Fiecare  femeie dorește să  își păstreze tinerețea și strălucirea cât mai mult timp. Dar semnele maturizării  apar întâi de toate pe fața noastră. Nu este nevoie să lupți cu procesul de îmbătrânire. Doar trebuie să urmezi sfaturile specialiștilor. Află de la dr. Alina Mȋtcan, medic specialist chirurgie plastică, Estetică și Microchirurgie cum să arăți mai tânără cu zece ani în cel mai scurt timp. 

Să arăți mai tânără cu zece ani în cel mai scurt timp este azi mai simplu ca oricând.

Chiar dacă sufletul tău este tânăr, chipul  este  marcat de trecerea timpului. Începem sa îmbătrânim de la 30 de ani, când apar primele riduri fine, deja după 40 de ani ridurile de expresie fiind din ce în ce mai evidente și accentuate. Se poate observa căderea pleoapei, iar după 50 de ani apare laxitatea tegumentelor feței , atrofiindu-se grăsimea din compartimentele feței, astfel suportul feței fiind afectat.  Drept urmare se schimbă  fizionomia și tonusul feței.

Cremele, serurile, măștile și tratamentele cosmetice nu sunt de ajuns pentru a împiedica acest proces firesc de maturizare. Iar machiajul nu ajută să acopere aceste efecte. 

Medicina a avansat imens și azi grație chirurgiei plastice chiar poți să arăți mai tânără cu zece ani în cel mai scurt timp, utilizând blefaroplastia.

„Blefaroplastia este una dintre cele mai solicitate intervenții. Ea se adresează atât femeilor cât și bărbaților deopotrivă. Este o intervenție chirurgicală simplă care se efectuează cu anestezie locală sau în anumite cazuri cu o sedare sau cu anestezie generală atunci când vorbim despre pleoapele inferioare, adică de blefaroplastia inferioară.

Practic, blefaroplastia superioară și inferioară redau o privire mai tânără pacientului, schimbându-i fizionomia si întinerindu-l cu 10 ani. Privirea pacienților întinerește.”, spune dr. Alina Mȋtcan, medic specialist chirurgie plastică, Estetică și Microchirurgie

Ce este blefaroplastia? Când este recomandată această intervenție chirurgicală și mai ales ce presupune? În acest video, dr. Alina Mȋtcan îți spune tot ceea ce trebui să ști despre blefaroplastie  și cum te ajută  să arăți mai tânără cu zece ani în cel mai scurt timp.

Dr. Alina Mȋtcan, medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică si Microchirurgie reconstructivă

Dr. Alina Mȋtcan lucrează de peste 8 ani în chirurgia plastică, timp în care a urmat și a absolvit  cursuri de specializare în  România și în străinătate. Cu un simplu click poți să descoperi  aici toată activitatea sa profesională.

Te invităm să afli mai multe despre dr. Alina Mȋtcan, vizitând și urmărind pagina sa oficială de Facebook și Instagram 

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net