Trucurile ingenioase care ne vor ajuta să slăbim cât mai rapid! Un antrenor ne dezvăluie tot ce trebuie să facem

Cu siguranță că fiecare dintre noi ne dorim un fizic de invidiat, însă poate că suntem intimidați de dietele complexe și costisitoare pe care le vom găsi pe Internet. Din fericire, un antrenor ne spune că un deficit de numai 500 de calorii pe zi ne poate ajuta să scădem în greutate într-un mod sănătos!

Un antrenor ne spune cum putem slăbi cât mai repede
Un antrenor ne spune cum putem slăbi cât mai repede

Un simplu deficit de numai 500 de calorii ne poate ajuta să dăm jos din kilogramele în plus într-un mod sănătos și constant! Iar potrivit informațiilor de la adevarul.ro, un mod eficient de a atinge acest prag este să scădem 250 de calorii prin dietă, iar celelalte 250 prin activitate fizică!

Sam Quinn, un antrenor personal din Marea Britanie ne spune că o simplă plimbare poate avea efecte mult mai benefice decât am bănui!

„Mersul pe jos este gratuit, simplu și eficient și nu ar trebui subestimat atunci când încerci să arzi calorii. Este o formă de exerciții cu impact redus, deci poate fi bună pentru persoanele care își încep călătoria de pierdere în greutate”, spune acesta, conform sursei citate.

Plimbările ne pot fi de ajutor pentru a da jos kilogramele în plus

În plus, Quinn ne mai spune că o alergare de numai 4 kilometri poate fi benefică pentru organismul nostru, mai ales datorită faptului că vom dori să mereu să ne depășim recordurile.

„Alergarea sau joggingul este una dintre cele mai populare forme de exerciții fizice. Poate transforma forța, nivelul de fitness, sănătatea mentală și compoziția corporală. Este o formă excelentă de exercițiu pentru arderea caloriilor”, mai explică Quinn.

Nu trebuie să ne ferim de greutăți

Dacă ne dorim să dăm jos din kilogramele în plus, mai ales dacă vrem ca jumătatea noastră superioară să aibă un aspect cât mai plăcut, nu trebuie să ne ferim de greutăți!

„Deși acestea nu ard o cantitate masivă de calorii în timpul activității (ceea ce înseamnă că trebuie efectuate pentru mai mult timp pentru a atinge 250 de calorii), vor ajuta la îmbunătățirea compoziției corporale și la creșterea masei slabe”, ne mai spune Sam Quinn.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Hemingway jpeg
roman Germania jpeg
oameni salvati inundatii galati FOTO ISU GALATI (3) jpg
inundatii galati   foto marcel ciolacu FB jpg
raceala jpg
lumanari biserica shutterstock 358100030 jpeg
oameni salvati inundatii galati FOTO ISU GALATI jpg
Ioan Baldea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net