Sânziana, prea stresată pentru o relaţie serioasă

13 martie 2011

Citeşte şi:

De ruşine, Sânziana Buruiană n-a vrut să-şi dea sutienul jos la o prezentare topless FOTO

CLUBBING REPORT Sânziana Buruiană: «Manechinii lui Bote sunt păpuşele, nu au păr pe piept!»

Sânziana Buruiană şi-a arătat sânii naturali într-un pictorial Bucătărescu

Student la Ingineria Aerospaţială şi pasionat de ezoterism. Acesta este Liviu Saizescu, un tânăr de 21 de ani din Călăraşi.

"Am vrut să văd dacă ezoterismul are ceva real în el şi apoi m-am ambiţionat să mă dezvolt pe mai multe planuri: atât ştiinţe exacte, dar şi ocultism. Am ajuns să stăpânesc jocul de tarot", ne-a explicat tânărul.

Câteva vedete au fost de acord ca tânărul să le facă jocuri de tarot, iar reporterii Click! au fost numai ochi si urechi.

"Sunt curioasă să văd ce iese. Mă interesează foarte mult cariera", ne-a spus Sânziana Buruiană. Tânărul a început cu "crucea celtică".

"Acest joc reprezintă o analiză spirituală asupra vieţii interioare", ne-a explicat tânărul. Singura misiune a Sânzianei a fost să se gândească la cariera ei, iar tânărul a extras cele 10 cărţi necesare.

"E clar care e problema la tine. Blocajul care împiedică evoluţia ta la nivel de carieră este amânarea", îi spune tânărul.

A urmat un joc dedicat relaţiei sentimentale. Saizescu i-a cerut să se gândească la bărbatul cu care e sau cu care şi-ar dori să fie şi a extras cărţile pentru un joc numit "oglinda".

"Pentru tine stresul este un element care, dacă nu îl gestionezi bine, va duce la un blocaj în relaţie. Eşti prea petrecăreaţă şi asta îţi poate dăuna pe viitor. Oricum, văd că eşti foarte receptivă la nevoile lui şi asta e bine", i-a spus tânărul. Cât despre bărbatul vizat, Saizescu spune că priveşte relaţia detaşat şi asta îl ajută să fie mai înţelegător cu Sânziana.

Trebuie să aibă mai multă încredere în ea

Cărţile au arătat că Sânziana are forţa să-şi găsească singură drumul prin beznă, fără tovarăşi, fără hărţi şi fără vreun ghid.

"A sosit momentul să rupi lanţul condiţionărilor impuse de alţii şi să începi să ai mai multă încredere în tine", i-a spus Liviu Saizescu vedetei.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png