Scandal la Mamaia Music Awards! Tataee: «Organizatorii s-au folosit de BUG Mafia»

 S-au folosit de numele unor mari artişti pentru a aduce cât mai multă lume, însă nu s-au gândit că publicul îi va sancţiona pentru minciună. Organizatorii "Mamaia Music Awards" au pus pe afişul evenimentului nume mari din industria muzicală, doar ca să strângă lume, fără să ia în considerare că vor fi confruntaţi şi-şi vor pierde din credibilitate. Trupa BUG Mafia figurează pe liste, dar nu va fi prezentă la gală. Vlad Irimia, alias Tataee, este indignat că le este terfelit numele.

 "A existat o negociere cu Doru Tinca, agentul nostru de booking, dar nu s-a concretizat nimic în acest sens. Noi nu venim gratis la astfel de evenimente, singura modalitatea era ca în calitatea de invitaţi speciali să fim plătiţi. Organizatorul s-au folosit de numele nostru ca să dea ţeapă. Am putea să-l dăm în judecată pentru că s-a folosit de brandul BUG Mafia, dar cu justiţia din România, niciodată. Agentul l-a sunat pe Leonte, însă nu a mai răspuns. La fel şi pe Radu Groza, dar s-a eschivat, toţi se eschivează",a declarat Tataee, pentru Click!

Se pare că băieţii de la BUG Mafia sunt la a doua experienţă de acest gen, întrucât prima a avut loc la Romanian Top Hits, de la Bacău, de săptămâna trecută.

"Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la "Romanian Top Hits" de la Bacău. Fanii BUG Mafia ştiu că atâta timp cât un eveniment nu apare pe canalele noastre oficiale, nu există! Noi nu suntem vinovaţi! S-a folosit de numele nostru pentru că în acest mod poate aduce mulţi invitaţi, însă va fi sancţionat de public", a mai spus Tataee.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg