Scandalul cu Iri le-a adus 10.000 €

simeon stalpnicul png

Blondele din Braşov au dat dovadă de mare curaj când i-au dat în vileag infidelităţile lui Columbeanu. Deşi mulţi le-au pus la zid şi chiar au fost ameninţate, acum s-au liniştit apele pentru Anca şi Flore. Fetele au tras linie, iar tot acest scandal le-a umplut buzunarele cu bani grei.

Anca şi Flore au cunoscut celebritatea mult mai repede decât s-ar fi aşteptat. Filmuleţul-bombă, din jacuzzi, în care Irinel o sărută pasional pe Flore pe sâni le-a propulsat pe cele două blonde fâşneţe direct pe prima pagină a ziarelor, iar avantajele nu au întârziat să apară.

Tânţăreanu e invidios pe Iri: «Cum dracu face ăsta?»

Blondele lui Iri : «Primim telefoane de ameninţare noaptea»

Monica: «Îi sunt recunoscătoare lui Iri pentru orice nenorocire mi-ar face» VIDEO

Iri, gol, către blondele din jacuzzi: "Aţi venit aici pentru p***ă!" - VIDEO

Timp de două săptămâni, au cunoscut toate avantajele şi dezavantajele celebrităţii şi chiar au declarat că nu se aşteptau ca toată lumea să fie cu ochii pe ele.

Curajul lor de a demonstra cu probe concrete că Irinel nu-i este fidel Monicăi a fost răsplătit pe măsură, astfel că fetele au reuşit deja să strângă aproximativ 10.000 €. Pentru publicarea filmuleţului cu Irinel în jacuzzi au primit frumoasa sumă de 4.000 €, după care a urmat un contract de exclusivitate cu emisiunea „Acces direct", care le-a mai adus în cont aproximativ 3.000 €.

Dar avantajele nu s-au oprit aici, iar fetele au şansa să primească multe contracte de imagine. Cea dintâi norocoasă a fost Anca (24 de ani), zilele trecute a bătând palma cu o clinică de înfrumuseţare din Braşov.

Pe lângă faptul că va beneficia, gratuit, de toate serviciile, pozele pe care le va face îi vor mai aduce în cont 3.000 €. Acum, fetele se relaxează la Braşov, unde cunoscuţii nu le-au pus la zid pentru scandalul cu Irinel.

Flore a pozat goală de 3 ori, în 2006

Florentina (32 de ani) nu este străină de domeniul showbizului, ea având la activ mai multe şedinţe foto sexy. Braşoveanca se mândreşte cu trei pictoriale sexy pe care le-a făcut în anul 2006, dintre care două apariţii în revista High Life şi una în FHM.

simeon stalpnicul png

„Cunosc multe persoane din show-biz, însă nu am vrut niciodată să lucrez în domeniu. Imediat după ce am făcut aceste pictoriale, am plecat în Africa de Sud, acolo unde, timp de patru ani, am fost căsătorită cu un grec. Eu încă trăiesc din economiile făcute în timpul căsniciei. Fostul meu soţ avea un lanţ de magazine de bijuterii de lux, iar eu l-am ajutat în această afacere", a povestit Flore, pentru Click!

Monica s-a mutat în America de trei luni

Monica a stat faţă în faţă cu „blondele lui Iri", în urmă cu o săptămână şi jumătate, la „Acces direct" , iar a doua zi şi-a făcut bagajele şi a plecat, din nou, în Los Angeles.

Soţia lui Iri a ales, în urmă cu trei luni, să se mute în America, astfel că este protagonista unei căsnicii la distanţă. Ea s-a înscris la o şcoală unde învaţă limba engleză, Irina merge deja la grădiniţă, iar Irinel a rămas singur, la reşedinţa de la Izvorani.

simeon stalpnicul png
Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg