Şeful FMI a vrut să violeze o menajeră

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incredibil! Dominique Strauss-Kahn a fost ridicat de poliţiştii din New York, după ce o menajeră a Hotelului Sofitel l-a acuzat de tentativă de viol, sechestrare şi agresiune sexuală!

Omul care decide cât să strângem noi cureaua şi care vrea să fie preşedintele Franţei este implicat într-un scandal imens, care a făcut înconjurul lumii.

Citeşte şi:

Viol între un copil de 9 ani şi unul de 14

Şi-a violat mama pentru că nu mai făcuse sex de doi ani!

I-au introdus o sticlă de bere în vagin ca să o pregătescă de viol

El a ieşit gol din baie şi i-a plăcut de menajera care deretica prin cameră. Femeia s-a plâns poliţiei că şeful FMI a târât-o în dormitor, a încuiat uşa şi a încercat să o violeze, dar ea a reuşit să reziste bărbatului de 62 de ani.

Când a văzut că femeia a reuşit să scape, directorul general al FMI a plecat în grabă, fără să îşi mai ia lucrurile şi telefonul mobil, scrie CNN şi Reuters.

Dominique Strauss-Kahn a fost ridicat de poliţişti direct de la clasa I a avionului Air France în care se îmbarcase cu destinaţia Paris, cu doar zece minute înainte de decolare.

Ruşinoasa întâmplare s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 13.00, într-un apartament de lux care costă 3.000 de dolari pe noapte. Menajera a fost tratată în spital pentru răni uşoare.

Autorităţile din New York l-au pus oficial sub acuzare ieri dimineaţă, dar avocatul său a declarat că va pleda pentru nevinovăţie. Potrivit legislaţiei statului, inculparea pentru „agresiune sexuală" include situaţia în care cineva foloseşte forţa pentru a obliga pe cineva să facă sex oral. Directorul general al FMI a mai fost implicat în două scandaluri cu impicaţii sexuale.

Nici subalternii lui nu sunt mai de soi

Temutul Jeffrey Franks, şeful Misiunii FMI în România, s-a dus sâmbăta trecută la Cotroceni cu o ditamai gaură în talpa pantofului.

Franks are în picioare pantofi găuriţi

simeon stalpnicul png

Oficialul Fondului s-a tot foit în fotoliu, semn că apa de ploaie a ajuns până la şosetă. Luni, la o conferinţă de presă a anunţat că şi-a schimbat pantofii, dar înlocuitorii erau şi mai jalnici.

Guvernul a promis să taie subvenţiile la încălzire

Ca să acopere găurile din buget, Guvernul acceptă sacrificii mari pentru a se mai împrumuta de bani. Iată ultimele negocieri cu FMI, citate de Mediafax.

 În negocierile cu FMI, Guvernul a promis că va elimina subvenţiile la energia termică cel târziu până la sfârşitul lunii august. Alocaţiile pentru încălzire urmează să fie orientate exclusiv către persoanele defavorizate.

Aici a vrut şeful FMI să-şi facă de cap

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Asta înseamnă că factura populaţiei pentru încălzire şi apă caldă ar putea creşte cu până la 60% până la finele anului, în funcţie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenţa din surse proprii.

Guvernul a garantat FMI că va schimba legislaţia astfel încât CFR Călători şi Metrorex să poată majora tarifele la tren şi metrou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net