Sex-shop cu reduceri pentru academicienii de la Oxford

Astfel, pentru că deţin calitatea de membru al prestigioasei societăţi de dezbateri, atestată prin prezentarea legitimaţiei, intelectualii de marcă din cadrul Oxford Union pot cumpăra jucării erotice cu până la 10% mai ieftine, scrie Adevărul.

Unii dintre ei s-au declarat consternaţi de această iniţiativă, motivând faptul că le-ar leza pe femeile care fac parte din organizaţie, dar reprezentanţii oficiali ai Uniunii au sărit în apărarea listei de beneficii pe care pot conta membrii, susţinând că acestea asigură „cele mai bune preţuri" pentru ei.

Conform site-ului asociaţiei, membrii sunt atenţionaţi că legitimaţia lor este una foarte valoroasă, de vreme ce prezentarea ei le asigură reduceri la 63 de magazine, baruri şi restaurante din oraş. Aceste beneficii au fost negociate de reprezentanţii oficiali ai Uniunii cu oamenii de afaceri locali.

„Ideea unui discount oferit de un sex-shop este în dezacord total cu imaginea Uniunii, cu prestigioasa sa istorie şi cu lista marilor oameni care au ţinut discursuri aici de-a lungul timpului", a declarat o sursă citată de cotidianul britanic.

Altele declară că iniţiativa este în pas cu vremurile: în urmă cu câţiva ani, nimeni nu s-ar fi gândit să le ofere profesorilor şi studenţilor merituoşi asemenea „gratificaţii" sau, dacă ar fi făcut-o, ar fi iscat o dezbatere pe cinste.

Oxford Union, fondată în 1823, este una dintre cele mai cunoscute asociaţii universitare, 12 premieri britanici numărându-se printre foştii săi membri.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
andreea tonciu 43 jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
image
image
image
image
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg