Sexy şi fermecătoare! Teodora Carlaonț este noua Miss Ambasad’Or

Ultima actualizare:

    Teodora Carlaonț
Teodora Carlaonț

Pe lângă calasicele prezentări de modă, ultima seară a Bucharest Fashion Week -€“ Spring 2014 a marcat și concursul Miss Ambasad'Or. Nicușor Stan, Președintele centrului de evenimente, a făcut parte din juriu, alături de Luis Lazarus, F Charm și alte personalități ale lumii mondene.

După multe deliberări, Teodora Carlaonț (20 de ani) din București, a obținut acest titlu, devenind imaginea centrului de evenimente Ambasad'Or Events & Leisure. Locul 2 a fost ocupat de Isabela Popa (17 ani) din Sibiu, iar locul 3 a mers la Anca Gheorghe.

"Sunt foarte mulțumit de rezultatul concursului. Teodora este o fată rafinată și elegantă și se potrivește perfect ca imaginea centrului nostru de evenimente, deoarece când spui Ambasad'Or, spui lux, stil și eleganță", a declarat Nicușor Stan.

Tot în cadrul ultimei seri de Bucharest Fashion Week, Rebecca Dumitrescu Prodan, fiica în vârstă de 14 ani a Aneimaria Prodan Reghecampf a primit premiul pentru "Cel Mai Tânăr Debut în Modă". Printre vedetele care au mai fost prezente la eveniment s-au numărat Irinel Columbeanu, Oana și Viorel Lis, Godess Andreea, Iulia Mladin (Miss Facebook), Anamaria Prodan Reghecampf și Laurențiu Reghecampf.

Fetele câştigătoare alături de Nicuşor Stan
Fetele câştigătoare alături de Nicuşor Stan
image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net