Şi-a blestemat soţia infidelă. Amantul a rămas cu penisul captiv în vaginul ei - VIDEO

Ultima actualizare:

    Captură video
Captură video

Un bărbat din Kenia şi-a blestemat soţia ca în cazul în care face sex cu altul, acela să rămână blocat în vaginul ei. Femeia nu a ţinut cont de blestemele soţului, iar după nuntă aceasta şi-a găsit fericirea în braţele altui bărbat.

Cei doi au fost prinşi în timp ce făceau sex, iar de spaimă penisul amantului a rămas blocat în vaginul femeii. Soţul încornorat a sosit cu poliţia şi cu un publicul numeros în cuibuşorul de nebunii al celor doi.

Ei au fost filmaţi în ipostaze extrem de penibile, iar din imagini se poate observa spaima şi lacrimile soţiei infidele.

"Penis captivus" (penis prins) reprezintă o problemă ce poate apare în timpul unui act sexual. Penisul în stare de erecţie rămâne prins din cauza unui spasm involuntar al vaginului. Cauzele acestei contracţii sunt de ordin fizic sau psihic. Cele mai multe cazuri au la origine o problemă de ordin psihic cum ar fi frica sau şocul. Este o situaţie care se întâlneşte foarte rar. În acest caz trebuie aşteptat ca musculatura vaginului să se relaxeze sau penisul să iasă din starea de erecţie.

Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
nina cassian captura video jpg
card alimente jpg
spital pantelimon tyknsqv9o3 1000x600 jpeg
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net