Şi-a dus fiul în Italia ca să uite că l-a supărat Piţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce a avut parte de o întâlnire emoţionantă cu tatăl său, Victor Piţurcă, fiul selecţionerului a fost răsfăţat de mama sa cu un sejur în ItaliaVictor Piţurcă, Edan Blochin şi Vica Blochina au avut parte de un sfârşit de săptămână încărcat emoţional.

S-au revăzut după doi ani, întâlnirea fiind tulburătoare pentru toţi trei. Vica s-a gândit să-l scoată pe băieţel din atmosfera destul de apăsătoare şi l-a răsfăţat cu câteva zile de vacanţă în Italia.

Joia trecută, selecţionerul Victor Piţurcă şi-a revăzut fiul după doi ani. Nu într-un cadru prietenos, ci la IML, acolo unde lui şi micuţului Edan le-au fost prelevate probe pentru testul ADN.

Edan a fost fascinat de călătoria cu trenul

simeon stalpnicul png

Vica şi Edan au fost însoţiţi în Italia de mama vedetei

simeon stalpnicul png

Revederea a fost una dureroasă, cu atât mai mult cu cât băiatul de şase ani l-a întrebat franc pe antrenor: "Tati, nu mă mai recunoşti?", mai ales că cel care i-a fost aproape patru ani era foarte rece cu el. Piţurcă a fost cutremurat de cuvintele băiatului, Vica şi-a abţinut cu greu lacrimile, iar puştiul a fost destul de trist după întâlnirea cu tatăl său. Tocmai pentru a-l binedispune, prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2, s-a gândit să-l ducă într-o scurtă vacanţă. Şi a ales Italia, cu atât mai mult cu cât Edan este îndrăgostit de Veneţia.

"Lui Edan îi place mult acolo. Am stat o zi la Milano, una la Lago di Garda, apoi la Veneţia. Ne-am plimbat cu vaporul, am făcut shopping, iar în ultima zi am luat tot oraşul Veneţia la picior. Ne-a însoţit şi mama, pentru ea a fost o noutate, că nu mai văzuse Veneţia", ne-a declarat Vica.

Se judecă din decembrie 2011 cu Piţurcă

Vica l-a dat în judecată pe Piţurcă la finalul lui 2011. După multe termene şi înfăţisări la tribunal la care selecţionerul nu s-a prezentat, magistraţii i-au dat câştig de cauză fostei balerine: Edan a primit numele Piţurcă, iar antrenorul este obligat să plătească 8.900 euro lunar şi 100.000 euro retroactiv pensie alimentară. Joia trecută, Piţurcă s-a decis să facă testul ADN, solicitat de el în instanţă, deşi la precedentele trei ocazii, el nu a apărut.

Procesul a început în 2012, dar abia joia trecută Piţurcă a fost la IML pentru testul de paternitate

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Se pare că Piţi s-a decis să schimbe strategia şi să ceară custodie comună, tocmai ca să nu plătească o pensie alimentară atât de mare.„Nu vreau să comentez nimic pe marginea acestui subiect", ne-a spus Vica. Se pare că antrenorul vrea „să cadă la pace" cu Vica şi să solicite custodie comună, ceea ce ar însemna că va trebui să plătească o pensie alimentară mult mai mică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net